flogerakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γεια σας. Εχω την LG 42LD550. Γνωριζει κανενας πως βρισκω ραδιοφωνικους σταθμους και πως ακουω γενικοτερα ραδιοφωνο...???
million_voices Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 θα ανοιγεις την τηλεοραση για να ακους ραδιοφωνο?
Kouniados Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αν έχεις ψηφιακό σήμα στην περιοχή που είσαι τότε θα τα πιάσεις με τον αυτόματο προγραμματισμό καναλιών, αλλιώς δεν θα πιάσεις τίποτα μιας και πιάνει μόνο τους ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Δεν μπορείς να τους βάλεις καρφωτά.
gorillaz_gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Γεια σας. Εχω την LG 42LD550. Γνωριζει κανενας πως βρισκω ραδιοφωνικους σταθμους και πως ακουω γενικοτερα ραδιοφωνο...??? μόνο αν πιασεις την κρατική συχνότητα 52 στην Αθηνα που εκπεμπει κ τα κρατικα ραδιοφωνα και αποθηκευονται στην κατηγορια RADIO. δεν νομιζω να πιστευεις να συντονιστεις σε συχνοτητα FM με την τηλεόραση (
evagelos_21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Καλά κάνει και το πιστευει γιατί έχω μια τηλεόραση CRT που είχε δέκτη FM. Δυστηχώς η 550 ΔΕΝ έχει δέκτη FM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.