Προς το περιεχόμενο

Gaming case

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου @Orifiel για ~80€ κουτιά μιλάμε αυτή την στιγμή. Αν θέλει κάποιος καλής ποιότητας ατσάλι με πρόσοψη βουρτσισμένου αλουμινίου ή case εξ ολοκλήρου απο αλουμίνιο με πρόσοψη βουρτισμένου αλουμινίου τότε θα πρέπει να τα σκάσει χοντρά για συγκεκριμένες Μάρκες. Απο κεί και πέρα όλα τα κουτιά αυτής της κατηγορίας τιμής είναι πάνω - κάτω στα ίδια επίπεδα ποιότητας κατασκευής με μόνη εξαίρεση τα Tt που είναι αρκετά χειρότερης (εκεί μιλάμε πλέον για τσίγκο). Αυτά που κοιτά περισσότερο κάποιος που θέλει να δώσει ένα περιορισμένο χρηματικό πόσο είναι τα features που προσφέρει το κάθε κουτί. Στα features περιλαμβάνονται όλα αυτά που μας ενδιαφέρουν π.χ η ευρυχωρία, το cable management, το airflow, κλπ. :)

Δημοσ.

Εγώ επιμένω στο storm scout ως την καλύτερη επιλογή, ποιοτικά και features. Απλά εκεί που κολλάμε περισσότεροι είναι ότι τα λεφτά φεύγουν στο εξωτερικό..

Εγώ είμαι robin hood (τα λεφτά στους φτωχούς, όχι στους πασάδες χεχεχε)και θα έλεγα στορμ σκουτ με κλειστά τα μάτια.. και ποιότητα και ευρυχωρία.. δεύτερο θα έβαζα το elite 430 και όσο για την ποιότητα δεν βάζουν άλλο ατσάλι στο ένα και άλλο ατσάλι στο άλλο η coolermaster..ένα ατσάλι έχει.. Το δικό της κάθε εταιρία.

Για να το αποδείξω..

Πχ τα aerocool που μου αρέσουν http://www.aerocool.com.tw/index.php/products/28-pgsb/1-bx500-evil-black!!! Αλλά όταν ρώτησα γιατί κοστίζει μόνο 85 ευρώ.. μου είπαν ότι τρίζει και έχει το ίδιο ατσάλι με το mιdguard.. Απλά επιλέγεις και παίρνεις..

Και φανταστείτε εε? Αυτό το αεροκουλ κοστίζει 85-100 ευρώ στην Γερμανία.. και είναι φουλ tower με extended mobo features..

Έχω ένα nzkt 5 χρόνια τώρα και είναι μια χαρά, αλλά έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα.. έχουν την συνήθεια στο μπροστινό καπάκι που σε όλα βγαίνει χωρίς πρόβλημα, να του κολλά η εταιρία καλώδια και κουμπιά, με αποτέλεσμα δεν βγαίνει, αλλά κρέμεται.. με την πάροδο του χρόνου σπάει αν πεις να το καθαρίζεις..

1) Storm scout 70 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά από αμαζόνα

2) Elite 430 (πρέπει να αγοράσει μερικούς ανεμιστήρες στο μέλλον) 40 ευρώ από Ελλάδα + μεταφορικά

3) Xigmatek Utgard Επειδή είναι ευρύχωρο, όμορφο και αν προσέχει δεν θα πάθει κάτι.. Αν τρίζει λίγο η λυγίζει, τι να κάνουμε..60 ευρώ Ελλάδα + μεταφορικά

Δημοσ.

Αυτο παιδια; http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-M59-Pure-Black-Case.htm

Α ρε αυτη η καρτα να μην χωραει στα mid cases...

το είπαμε παραπάνω.. όχι δεν χωρά.. χεχε.. πάρε το elite 430.. είναι πολύ όμορφο εσωτερικά. Το εσωτερικό σε νοιάζει σε αυτά τα λεφτά.. όχι το εξωτερικό. Η πάρε το, πως λέγετε.. ξιματεκ..

Δημοσ.

το είπαμε παραπάνω.. όχι δεν χωρά.. χεχε.. πάρε το elite 430.. είναι πολύ όμορφο εσωτερικά. Το εσωτερικό σε νοιάζει σε αυτά τα λεφτά.. όχι το εξωτερικό. Η πάρε το, πως λέγετε.. ξιματεκ..

Airflow φιλε, καλο airflow θελω. Να δω αμα παρω και εξτρα ανεμιστηρακια και τα βαλω τι θα κανω... Ανεβαζει επικυνδινα ο i5 2500k θερμοκρασιες..

Παντως καλο airflow φαινεται να κανει το 430.

Δημοσ.

μα αν είναι μικρούλι και στενό, τι airflow θες να κάνει.. τα παχιά παχιά.. είναι καλύτερα.. αυτά τα 3 που έμειναν από όσα προτάθηκαν είναι παχιά παχιά.. μια χαρά θα είσαι.

http://www.youtube.com/watch?v=K1Zg55z_ANs

πάρε και 3 ανεμιστήρες, 2 πάνω ένα πίσω.. μπροστά έχει..

Δημοσ.

strike-x

για κοιτα και αυτο το κουτακι νομιζω πως θα σου αρεσει :)

Νέο κουτί υψηλών επιδόσεων από την Aerocool. Κατασκευασμένο απόΙαπωνικό ατσάλι 0,6mm, υποστηρίζει 9 θέσεις 5,25# και 7x3.5# (μία θέση για SSD), 6 ανεμιστήρες ενώ διαθέτει και τρύπες για water cooling, επιτυγχάνοντας με άριστο τρόπο την ψύξη των εκάστοτε components. Παράλληλα διαθέτει θέσεις για καλύτερη διαχείριση καλωδίων tool free κατασκευή για εύκολο installation των parts που θα χρησιμοποιήσετε. Με λίγα λόγια είναι το όνειρο του κάθε gamer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...