Members gsarig Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Members Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αφού προηγουμένως πραγματοποίησε δοκιμές για περίπου δύο μήνες, το Skype ανακοίνωσε ότι ξεκινά την εμφάνιση διαφημίσεων στην εφαρμογή του για Windows. Προς το παρόν οι διαφημίσεις θα προβάλλονται μόνο στην αρχική καρτέλα του client και μόνο σε χρήστες των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γερμανίας, ενώ η εμφάνισή τους θα γίνεται, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, περιστασιακά, με την προβολή μίας διαφήμισης και μιας φίρμας τη μέρα. Μεταξύ των πρώτων εταιρειών που προχώρησαν σε συμφωνία για να διαφημιστούν στο Skype συγκαταλέγονται οι Groupon, Universal Pictures και Visa. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, στο μέλλον ενδέχεται να γίνουν δοκιμές για την τοποθέτηση διαφημίσεων και σε άλλα σημεία, πάντοτε όμως προσέχοντας να μην διαταράσσεται η εμπειρία του χρήστη. Αυτό σημαίνει πως δεν θα εμφανίζονται ξαφνικά ενοχλητικά pop-ups ή διαφημιστικά banners στη μέση μιας συνομιλίας. Για την καλύτερη στόχευση των διαφημίσεων, το Skype θα χρησιμοποιήσει κάποια δημογραφικά, μη-προσωπικά στοιχεία που αφορούν τον χρήστη, όπως τοποθεσία, φύλο και ηλικία. Οι χρήστες που δεν επιθυμούν να μοιραστούν με τους διαφημιζόμενους αυτού του είδους τα στοιχεία, μπορούν να πραγματοποιήσουν τις σχετικές ρυθμίσεις από την καρτέλα Privacy, στο μενού Tools / Options. Site: Skype Blog
EyeofOne Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 τουλάχιστον προς το παρόν κρατάει τα προσχήματα....
giannisosfp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κρίμα θα μας τα χαλάσει λιγάκι. Και αργότερα το πιθανότεοο είναι να πληρώνεις για έκδοση Skype χωρίς διαφημίσεις. Τουλάχστον δεν είναι ενοχλητικό ακόμη όπως αναφέρεται και στο άρθρο.
Galatea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αν λοιπόν έχει διαφημίσεις, ας κάνει τις κλήσεις σε τηλέφωνα δωρεάν (θα 'θελα!!!) !!!
EyeofOne Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ευτυχως σε λινουξ δεν υπαρχουν διαφημισεις ε ναι αφού είναι 10 εκδόσεις πίσω.......
giorgos147 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Βασικά και στο MSN υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά νομίζω υπάρχουν προγράμματα που στις βγάζουν.
giannisosfp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Επισής στο Linux είναι δοκιμαστική έκδοση ακόμη και όχι τελική. Είμαι και εγώ χρήστης Linux, αλλά το Skype είναι αρκετά καλύτερο με τα Windows...
Hetfield Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εμενα αντιθετως το Skype στο linux μ'αρεσει πιο πολυ απ'οτι στα Windows. Απλο, λιτο, σβελτο με σχεδον ολα τα features του αντιστοιχου client των Windows.
benign Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Προσωπικα το εχω καταργησει το Skype.Και ο βασικος λογος ειναι πως εχει αφαιρεσει την επιλογη ευρεσης νεων φιλων απο την χωρα σου και απο αλλες χωρες πραγμα ηλιθιο και εναντια στην επιθυμια των περισσοτερων χρηστων.Ενω παλιοτερα ειχες την δυνατοτητα αν ηθελες να απαγορευσεις τις προσκλησεις μεσω ρυθμισεων,δεν χρειαζοταν να σου αφαιρεσει το δικαιωμα να κανεις φιλους απο αλλες χωρες.
sistah Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Βασικά και στο MSN υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά νομίζω υπάρχουν προγράμματα που στις βγάζουν. Α μπραβο! Το Α-patch για msn. Φαντάζομαι και ελπιζω να βγαλουν κατι αντιστοιχο και για skype γιατι εχω καλομαθει..
mariosCS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Προσωπικα το εχω καταργησει το Skype.Και ο βασικος λογος ειναι πως εχει αφαιρεσει την επιλογη ευρεσης νεων φιλων απο την χωρα σου και απο αλλες χωρες πραγμα ηλιθιο και εναντια στην επιθυμια των περισσοτερων χρηστων.Ενω παλιοτερα ειχες την δυνατοτητα αν ηθελες να απαγορευσεις τις προσκλησεις μεσω ρυθμισεων,δεν χρειαζοταν να σου αφαιρεσει το δικαιωμα να κανεις φιλους απο αλλες χωρες. Όχι στο skype for linux όμως που είναι .... 10 εκδόσεις πίσω
spartacus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Προσωπικα το εχω καταργησει το Skype.Και ο βασικος λογος ειναι πως εχει αφαιρεσει την επιλογη ευρεσης νεων φιλων απο την χωρα σου και απο αλλες χωρες πραγμα ηλιθιο και εναντια στην επιθυμια των περισσοτερων χρηστων.Ενω παλιοτερα ειχες την δυνατοτητα αν ηθελες να απαγορευσεις τις προσκλησεις μεσω ρυθμισεων,δεν χρειαζοταν να σου αφαιρεσει το δικαιωμα να κανεις φιλους απο αλλες χωρες. που το ειδες αυτό; υπάρχει κανονικά η δυνατότητα να βρεις οποιον θέλεις, εχω την τελευταία εκδοση 5.1.0.112, επιλέγεις προσθηκη επαφης και εκει εχεις 2 επιλογες είτε να γραψεις το επωνυμο που ψάχνεις στην επιλογη ονοματεπώνυμο ή στην επιλογη ονομα skype
Gallahad23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 τόσα λεφτά βγάζουν ρε γαμώτο, θέλουν κι άλλα? Ποιον εχεις δει να εχει λεφτα και να μην θελει αλλα??Εμφυτη ταση του ανθρωπου ειναι η απληστια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα