Προς το περιεχόμενο

προβλημα με NAT

hlias687

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεραα.. εχω ενα προβληματακι.. με τον NAT..εχω το GTAIV και θελω να παιξω online.. σπανια να μπει και να παιξω.. μου λεει απο κατω:Your NAT:Scrict....διαβασα σε διαφορα foroum οτι το NAT πρεπει να ειναι ειναι ''open'' και οχι scrict ... μπορει μου λυση κανεις αυτο το προβλημαα??¨ :shifty:

Δημοσ.

Θα απαντήσω σύμφωνα με το πόσες πληροφορίες μας έδωσες και πόσες πρέπει να μαντέψουμε...

Απάντηση: Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το uPnP στο adsl-router-modem σου :)

καλή τύχη. :)

hints

Δημοσ.

Δοκίμασε και όσα λέει στο "hints" παραπάνω. Αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Επίσης διάβασε τις απαιτήσεις του παιχνιδιού μήπως πρέπει να "ανοίξεις" (port forwarding) κάποιες πόρτες στο adsl-router-modem σου.

καλή τύχη.

Δημοσ.

λογικα πρεπει να να ανοιξεις Ports για να περασειςμεσα απο το Nat.ειναι οτι κανεις και στα p2p και στα torrents και σε αυτα.για να παιξει ενα παιχνιδι Online κτλ η να στησεις server ή γενικα σε τετοια θεματα θελει Port forward.το nat δεν μπορεις να το κλεισεις γιατι πολυ απλα μετα δεν θα παιζει τιποτα.αφου ανοιξεις ενα port me port forward www.portforward.com μετα το δοκιμαζεις οτι ειναι Open για να σε βλεπουν απεξω να το πω ετσι με το www.canyouseeme.org

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια σορρυ που γραφω σε παλιο θεμα, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει λογς για να κανω καινουρειο.

Οταν μπενω να παιξω CoD6 MW2(alterIWnet την τζαμπαρια) μου λεει Your NAT Scrict.

Ενω σε ενα φιλαρακι λεει Open. Εχω Cosmote internet on the go με το στικακι zte mf636. Αλλα δεν εχω το στικακι πανω στο Pc Που παιζω. Το εχω πανω στο Netbook Και συνδεω τα 2 Pc με ethernet. Το φιλαρακι μου το εχει πανω στο λαπτοπ. Ειμαι τελιως ασχετος με αυτα...

Τι πρεπει να κανω? Μπορω να παιξω παλι. Μηπως αν κανω κατι και γινει Open Θα εχω καλητερο Ping? Τωρα εχω απο 170 μεχρι και 999..... Ανεβοκατευενει...

Ευχαριστωω

Δημοσ.

α.κακη επιλογη να παιζεις τετοια με stickaki>β.βαλε το stick πανω στο pc σου.τωρα εχεις το αλλο Pc ενδιαμεσα οποτε για αυτο πρεπει να σου βγαινει ετσι το nat.γιατι την Ip την παιρνει το laptop που μπαινει στο ιντερνετ και οχι εσυ.και δεν ξερω πως μπορεις να το διορθωσεις αυτο γιατι δεν ειναι ρουτερ να σου πω οκ κανε Port forward.και αναμεσα σε 2 Pc δενξερω τι μπορει να γινει.

Δημοσ.

Αν εχω Open το ΝΑΤ δηλαδει θα εχω καλητερο Ping? Εκει που εχω το Pc δεν εχει σημα και για αυτο το εχω πανω στο νετμπουκ. Αν δεν θα δω καμια διαφορα με το στικακι πανω στο pc θα περιμενω μεχρι να τελιωσουν την συνδεση στις οπτικες οινες... Καταραμενο κωλοχωριο.

Δημοσ.

Αν εχω Open το ΝΑΤ δηλαδει θα εχω καλητερο Ping? Εκει που εχω το Pc δεν εχει σημα και για αυτο το εχω πανω στο νετμπουκ. Αν δεν θα δω καμια διαφορα με το στικακι πανω στο pc θα περιμενω μεχρι να τελιωσουν την συνδεση στις οπτικες οινες... Καταραμενο κωλοχωριο.

Μονο με μια δοκιμη θα το δεις.απο την αλλη το μεγαλο Ping Μπορει να ειναι ελλειψη καλου σηματος κτλ.καλη υπομονη για τις οπτικες.ελπιζω να εισαι εκει για διακοπες και οχι μονιμα.

Δημοσ.

δεν θα θελα να γινω κακος αλλα πραγματι σας εχουν συνδεση απλα οχι με adsl. ειμαστε ελλαδα βλεπεις.σε συνδεουν ταχυτατα με τα κεντρικα με ασυρματο.το καλωδιο αργει.

Δημοσ.

δεν θα θελα να γινω κακος αλλα πραγματι σας εχουν συνδεση απλα οχι με adsl. ειμαστε ελλαδα βλεπεις.σε συνδεουν ταχυτατα με τα κεντρικα με ασυρματο.το καλωδιο αργει.

Εχουμε συνδεση για τηλεφωνο μονο τωρα. Περιμενουμε να μας συνδεσουν καινουρειο πινακα. Τις οπτικες οινες τις εφτασαν μεχρι το χωριο αλλα δεν εβαλαν τον πινακα

Δημοσ.

Εχουμε συνδεση για τηλεφωνο μονο τωρα. Περιμενουμε να μας συνδεσουν καινουρειο πινακα. Τις οπτικες οινες τις εφτασαν μεχρι το χωριο αλλα δεν εβαλαν τον πινακα

ναι μινι dslam θα σας φερουν λογικα.το καλο ειναι οτι μαλλον θα εχετε πολυ καλες ταχυτητες λογω της οπτικης που θα φτανει κοντα σας και μετα θα γινεται χαλκος.

Δημοσ.

εκτος αν ειναι τοσο μεγαλο το χωριο και αραιοκατοικημενο οποτε ναι εκει υπαρχουν θεματα.αλλιως αν ειναι 10 σπιτια μαζεμενα το ενα κοντα στο αλλο τοτε θα παιξετε μια χαρα.ε ναι με το stickaκι δεν παει αλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...