Προς το περιεχόμενο

Συζητηση για pokertracker

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παίζει κανείς online poker και χρησιμοποιεί το εν λόγο πρόγραμμα? ας δώσει παρών :rolleyes

τα βασικά stats απο οσο βλεπω είναι

vp$ip = είναι σε πόσα χέρια μπαίνει στο ποτ (πλήν του bb) σε συνδιασμό με το

Pfr που μας δίχνει σε τι κλίμακα κάνει raise pre-flop τα 2 στατιστικά παραπάνω θα πρέπει να μην εχουν μεγάλη απόκλιση και γενικά σε συνδιασμο αυτών των 2 είναι μεγάλο εργαλείο για εναν καλό παιχτη πόκερ , θα ήθελα να μαθω τι ειναι το afg που έχει σαν προεπιλογή :shifty: , επίσης πείτε εσεις ποια στατς κοιτάτε συνήθως ?

Δημοσ.

Κοίτα δεν το έχω χρησιμοποιήσει έχω χρησιμοποιήσει άλλα βέβαια.Τώρα το κατά πόσο είναι χρήσιμα εξαρτάται από το επίπεδο σου.Οι περισσότεροι πάντως χρησιμοποιούν το holdem manager που έχει και αυτό πολλά στατιστικά.Πάντως σίγουρα πρέπει να αναλύεις τα hand histories και να βλέπεις τα λάθη σου θα δεις τρομερή βελτίωση έτσι. Εγώ που παίζω πχ μόνο sng 1-table και heads up τραβάω βίντεο ότι παίζω και τα αναλύω.Επίσης είναι και πιο εύκολο να ποστάρεις σε ένα φόρουμ ένα βίντεο παρά hand history ο άλλος θα το δεί πιο ευχάριστα.Τώρα για τα υπόλοιπα στατιστικά που έχει πχ pre flop raise,limp κλπ και αυτά χρήσιμα είναι.

P.S Που παίζεις και τι?Επίσης καλύτερα να ρωτούσες σε ένα φόρουμ που ασχολείται με online poker πχ twoplustwo,pocketfives ή αν δεν ξέρεις αγγλικά pokerland και pokercity.

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι μελος σε καποιο απο αυτα , απο stakes παιζω cash 0.5-0.10 , sng 5.50 one table , και hu απο 5.50 μεχρι 50+2.50 αλλα δεν παιζω ποια πολυ heads up , το λογισμικο με ενδιαφερει κυριως για το vpip Και το pfr οπως και καποια αλλα στατιστικα στα sng σπανια χρησιμοποιω hud

Δημοσ.

Ε τότε χρησιμοποιήσε το και πές μου και εμένα εντυπώσεις αν αξίζει...Σκέφτεσαι να το αγοράσεις η να το πάρεις απ τον θείο?

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 8 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 8 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ε τότε χρησιμοποιήσε το και πές μου και εμένα εντυπώσεις αν αξίζει...Σκέφτεσαι να το αγοράσεις η να το πάρεις απ τον θείο?

Δημοσ.

pkr έχει τα μεγαλύτερα ψάρια

Ναι όντως το έχω ακούσει και από αλλού ότι λόγω των γραφικών κλπ μπαίνουν πολλοί για πλάκα και δεν ξέρουν να παίζουν.Και δεν έχει και πολλούς grinders.Βέβαια εγώ δεν προτιμώ να παίζω με τελείως ψάρια για διάφορους λόγους...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπων το αγορασα το ποκερτρακερ θα ηθελα να ρωτησω το εξής πως μπορώ να βλεπω τα sng σεσσιον και απο τα 2 site oy κανω Import fulltilt & pokerstars ?

Δημοσ.

Ειχα κατεβασει ενα τετοιο προγραμμα πριν καιρο,ηταν απιστευτα πολλα τα στοιχεια που μου εδινε και πολυ πολυ δυσκολο να το συνηθησεις,βασικα πιο πολυ με μπερδευε....το ποκερσταρσ απο μονο του σου στελνει καποια στοιχεια για τις παρτιδες αλλα οχι για αντιπαλους.Προσωπικα ξερεις τι κανω?Βλεπω εναν παικτη για λιγο και σημειωνω τις αποψεις μου για αυτον ωστε αν τον συναντησω παλι να ξερω περιπου τι ρολο βαραει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...