Προς το περιεχόμενο

Οθόνη σε λαπτοπ ειναι ασπρη...

Agg3los

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω προβλημα με το 6 ετων λαπτοπ acer.,,ειναι μια χαρα..αλλα οταν κουναω την οθονη χανει επαφη πλεον εντελως σε γωνια 45μοιρων περιπου..

η οθονη ειναι καλα,,αλλα κοβει επαφη και ασπριζει μονιμα η οθονη πια,,χθες εγινε αυτο..

τι να κανω τωρα?λετε να το ανοιξω να δω που δεν κανει επαφη?

διαβασα διαφορα ,ειδα βιντεο..

ανοιξα την οθονη του,,και το καλωδιο ηταν σωστα βαλμενο,,το εβγαλα ,το ξαναβαλα..τα ιδια..

πρεπει να παει για κοψιμο το καλωδιο εκει που στριβει ο οθονη..που να βρω τωρα το καλωδιο-ποσο να κανει(εγω ειμαι πατρα)?και θα ειναι της οθονης μονο το καλωδιο ή και του inverter που ειναι μαζι τυλιγμενα?

πρεπει να διαλυσω ολη τη μητρικη απο κατω για να αλλαξω το καλωδιο?

Δημοσ.

Πάρε καινούριο. Δεν σημφέρει να το φτιάξεις. Παντός δεν θα χάσεις τίποτα αν το ανοίξεις και αφήσεις ελεύθερο το καλοδιο, μάλλον τραβιετε και χάνει επαφή.

Δημοσ.

travelmate ,,αλλα τοσο ακριβο ειναι το καλωδιο? αν ειναι φτηνο,,γιατι να μην το φτιαξω?

Δώσε το μοντέλο,αλλιώς πατάμε στα τυφλά.

Δημοσ.

acer travelmate 2200 17αρα οθονη ,απο καναδα..6 ετων

παρε και serial αν θελεις..

LXT590528250820615ED00

εστειλα email στην acer να μου στειλει τον κωδικο του καλωδιου..

Δημοσ.

αυτο πρεπει να ειναι..

αυτο μου ειπαν στο email ACER TM2200 SERIES CABLE 50.T59V5.006 CABLE.WIRE.LCD.15" ..

αλλα ποσο να κοστισει να μου το φερουνε απο αγγλια?και επανακατασκευασμενο απο οτι βλεπω..

στην ελλαδα δεν υπαρχει τιποτα? στο skroutz δεν βρισκω τιποτα ομως.. ξερετε e-μαγαζια που να πουλανε ανταλλακτικα λαπτοπ?

να μου το στειλει η αντιπροσωπεία καλυτερα ?λετε να ειναι καινουριο ή παλι φτιαγμενο θα ειναι?

δεν θελω να πεταξω το λαπτοπ για 20 ευρω αξια,,βλαβη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...