jimarass Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παιδιά θέλω να φτιάξω μια λίστα με μαθητές, στην οποία θα καταγράφω προσωπικά στοιχεία (όνομα, επιθετο, δάσκαλος, κ.τ.λ.) και ποια μαθήματα έχουν περάσει, πότε και με ποια διάρκεια μαθήματος. Μέχρι τώρα τα είχα σε excel, μια σειρά ανά μαθητή και σε στήλες οι κατηγορίες που ανέφερα. Όταν όμως θέλω να φτιάξω πχ μια ομάδα με μαθητές που δεν έχουν παρακολουθήσει το τάδε μάθημα, ή μια ομάδα που έχει τον τάδε δάσκαλο, πρέπει να κάνω πολλές ενέργειες στο excel με το filter. Ξέρω ότι με την access μπορώ με ένα κλικ να έχω αποτέλεσμα και γενικά να μπορώ να αναζητώ άμεσα όποια πληροφορία θέλω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με ποια λογική να το στήσω? Αυτό που έχω σκεφτεί είναι να φτιάξω ένα πίνακα, όπου σε κάθε σειρά να καταγράφω τα σταθερά στοιχεία κάθε μαθητή και να φτιάξω ξεχωριστούς πίνακες για κάθε μάθημα με μεταβλητές την ημερομηνία και τη διάρκεια. Το θέμα είναι πως να τα συνδέσω αυτά τα δύο μεταξύ τους, δηλαδή ποιοι μαθητές έχουν παρακολουθήσει ποια μαθήματα. Τι λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.