JohnXarxas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 θέλω δωρεάν και καλά προγράμματα αποσυμπίεσης αρχείων rar και zip τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να διώξω την πειρατία από τον υπολογιστή μου
JohnXarxas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 7zip ευχαριστώ πολύ και απο ότι είδα κάνει τη δουλειά του, και στο zip και στο rar
ZAKKWYLDE Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Έχε υπόψη σου ότι ενδέχεται μερικές φορές να υπάρξουν προβλήματα ειδικά σε αρχεία με Ελληνικούς χαρακτήρες. Το έχω συναντήσει αυτό στο παρελθόν...ίσως βέβαια να το έχουν διορθώσει.
JohnXarxas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 και τι μπορώ να κάνω για αυτό γιατρέ μου?
JohnXarxas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 αυτά που έγραψες μαρία έχουν επίσης θέμα με τα ελληνικά?
flik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το 7zip. Είναι μακράν το πιο διαδεμονένο freeware πρόγραμμα για συμπιεσμένα αρχεία, και πραγματικά πολύ καλό. Πολλές φορές με βολεύει περισσότερο απο το winrar.
Marria Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 αυτά που έγραψες μαρία έχουν επίσης θέμα με τα ελληνικά? Δεν γνωριζω... χρησιμοποιω το winrar για αποσυμπιεση αρχειων εγω.
twiner Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 το 7zip είναι και ελεύθερο λογισμικό (εκτός από δωρεάν). δηλ. ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.
PETROS13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 και το winrar μπορείς να το χρησιμοποιείς, απλά θα σε πρήζει με το να το αγοράσεις!
egw_eimai_re Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 θέλω δωρεάν και καλά προγράμματα αποσυμπίεσης αρχείων rar και zip τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να διώξω την πειρατία από τον υπολογιστή μου http://www.peazip.org/ και ξεχνας ολα τα αλλα
JohnXarxas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 οκ παιδιά, σας ευχαριστώ όλους. μένω στην λύση 7zip και αν υπάρχει θέμα βλέπουμε twiner λέγοντας ότι είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, εννοείς πως τα υπόλοιπα προγράμματα βασίζονται σε αυτό?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ποιο χρησιμοποιει ολους τους πυρηνες στο Max και μπορεις να βαλεις priority[high - low] ή ειναι θεμα δισκου?
NiKoS WSN Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Το winrar (συμπίεση-αποσυμπίεση) είναι free κι μετά σου λέει να το αγοράσεις αλλά κάνεις τέλεια την δουλειά σου και χωρίς να το έχεις κατεβάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.