Dimitris_13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα.Προχθές στη προσπάθειά μου να βιδώσω την βάση της οθόνης του λάπτοπ είχα το εξής απρόοπτο.Όταν έβαλα πάλι τα πλαστικά και πήγα να το ανοίξω η φωτεινότητα της οθόνης ήταν μηδενική.Στην αρχή δε φαινόταν τίποτα αλλά μετά με τη βοήθεια λάμπας φαίνονταν αχνά.Το σύνδεσα με εξωτερική οθόνη και είναι μια χαρά.Τι μπορεί να έχω κάνει και να δημιουργήθηκε αυτό? :/
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Από την μητρική στην οθόνη έχει μια καλώδιο-ταινία που ενδιάμεσα έχει και ένα πραγματάκι που ελέγχει την φωτεινότητα,τώρα ή δεν έκατσε καλά(δεν πατάει καλά) κάποια καλώδιο-ταινία ή έχει χαλάσει, ή έχει χαλάσει αυτό το πραγματάκι.
Dimitris_13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Να χαλάσει κάποιο καλώδιο έτσι στα ξαφνικά λίγο δύσκολο δεν είναι?Οπότε μάλλον αυτό που λες θα είναι..Γνωρίζεις περίπου σε ποιο σημείο βρίσκεται αυτό ή θα αρχίσουν τα μαστορέματα σε όλο το λαπτοπ?
outlaw Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μάλλον σου έφυγε η ελαφρά η καλωδιοταινία που δίνει ρεύμα στο inverter.
Dimitris_13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Όταν λες μου έφυγε??Αν εννοείς τη σύνδεση την έλεγξα.Τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα τα βύσματα αλλά τίποτα...
outlaw Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Τσέκαρες both ways? Και στην απόληξη στην μητρική και στο ίδιο το inverter?
Dimitris_13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ναι...Οπότε πάμε ή για inverter ή για backlight οθόνης?
outlaw Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μάλλον... ρίξε λίγο tuner στους connectorες μπας και έχουν πιάσει σκόνη, αλλιώς ξεκίνα μ' ένα inverter και I ll cross my fingers for you να είναι αυτό!
Dimitris_13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Θα δείξει αύριο...Το θέμα είναι να βρούμε ίδιο inverter..Και σύντομα... :/
P270 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 φιλε ο inverter ειναι πολυ φτηνος οποτε δεν θα εχεις προβλημα αν οντως ειανι αυτο το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.