Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση pc για κατέβασμα / server

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινά θα έδινες τα λεφτά σου για να πάρεις αυτήν την απαρχαιωμένη πλέον σαβούρα;, ο Atom όχι απλά είναι της πλάκας, είναι απαράδεκτος, οι διαφορές σε CPU, επιδόσεις, graphics με το Fusion της Asrock είναι τρομακτικές.

Aν με εξυπηρετούσε για την δουλειά μου βεβαίως και θα την έπαιρνα, και θα γλίτωνα και 35 ευρώ σε σχέση με αυτή που πρότεινες.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διάβασε τα υπόλοιπα posts.

Ναι, ωραία.Και;Κρύβουν κάποιο κρυφό μήνυμα;

Επειδή θα είναι και σέρβερ λες;Ε δε θα το θέλει και για βάσεις δεδομένων φαντάζομαι για να θέλει 4πύρηνο.Multimedia αρχεία θα διαχειρίζεται προφανώς.

Τέλος πάντων.Ξαναλέω.Ας μας πει ο ίδιος τι θέλει και πως, γιατί το να τα λέμε εμείς οι δύο μεταξύ μας για πισι τρίτου ατόμου που δεν ξέρουμε ακριβώς το επίπεδο χρήσης που θα του κάνει, δεν έχει νόημα.Μόνο ο άμεσα ενδιαφερόμενος μπορεί να τα διευκρινήσει αυτά.

Δημοσ.

Aν με εξυπηρετούσε για την δουλειά μου βεβαίως και θα την έπαιρνα, και θα γλίτωνα και 35 ευρώ σε σχέση με αυτή που πρότεινες.

Το συγκεκριμένο προϊόν που πρότεινες βρωμάει από τόσο μακρυά, είναι τόσο αδύναμο και άχρηστο για basic desktop χρήση και είναι και τόσο υπερτιμημένο σε σύγκριση με το τι σου προσφέρουν τα 35 ευρώ παραπάνω που προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 25 ευρώ για να το αγοράσω, εντελώς Fail αγορά.

Δημοσ.

Ναι, ωραία.Και;Κρύβουν κάποιο κρυφό μήνυμα;

Επειδή θα είναι και σέρβερ λες;Ε δε θα το θέλει και για βάσεις δεδομένων φαντάζομαι για να θέλει 4πύρηνο.Multimedia αρχεία θα διαχειρίζεται προφανώς.

Τέλος πάντων.Ξαναλέω.Ας μας πει ο ίδιος τι θέλει και πως, γιατί το να τα λέμε εμείς οι δύο μεταξύ μας για πισι τρίτου ατόμου που δεν ξέρουμε ακριβώς το επίπεδο χρήσης που θα του κάνει, δεν έχει νόημα.Μόνο ο άμεσα ενδιαφερόμενος μπορεί να τα διευκρινήσει αυτά.

Έχει ξεφύγει από το αρχικό ποστ το νήμα ρε σύ.Δεν συζητάμε για 4απύρηνο πλέον.Για brazos και atom συζητάμε. :rolleyes:

Δημοσ.

grimpr δείξε μας λοιπόν,και κυρίως στον άνθρωπο που θα δώσει τα λεφτά του, τι ακριβώς θα του προσφέρουν τα 35 ευρώ παραπάνω για την συγκεκριμένη δουλειά που το θέλει,και άσε τις ''βρωμιές'' στην άκρη..

Δημοσ.

Έχει ξεφύγει από το αρχικό ποστ το νήμα ρε σύ.Δεν συζητάμε για 4απύρηνο πλέον.Για brazos και atom συζητάμε. :rolleyes:

Ώπα!Οκ.Έχεις δίκιο, μαλακία μου. :mrgreen:

Άνοιξα το λινκ του pc1, αλλά επειδή δεν έπαιζε περιγραφή μέσα θεώρησα ότι είναι μια απλή amd μητρική χωρίς να κάτσω να το ψάξω πιο πολύ.

Όντως αυτό είναι καλύτερη λύση από την αρχική ιδέα.

Δημοσ.

Παιδιά το pc σαν πρώτη σκέψη θα το χρησιμοποιώ για απομακρυσμένη πρόσβαση απο το σπίτι,να μπορώ να ανεβάζω και κατεβάζω αρχεία (μουσική ταινίες κτλπ) γενικά να έχω πρόσβαση στο backup μου οποιαδήποτε στιγμή.

Σαν κατεβαστήρι φυσικά για διάφορα πράγματα και αργότερα ίσως στήσω και κάποιο site για να πειραματιστώ.

Οπότε ουσιαστικά δεν θέλω μεγάλη επεξεργαστική δύναμη, η λύση που πρότεινε ο grimpr νομίζω πως ειναι πιο κοντά σε αυτο που θέλω και σημειωτέων οτι θέλω το μηχάνημα να είναι οσο το δυνατόν αθόρυβο και φυσικά λογικά χρήματα.

Στην αρχικο post ειχα σκεφτεί και εγώ για τετραπύρηνο κτλπ αλλα τελικά δεν νομίζω οτι το χρειάζομαι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Πάντως αυτό που σου είπα για το freenas σκέψου το έμενα με έχει σώσει .Μπορείς να μπαίνεις και εξωτερικά και να κατεβάζεις αρχεία σαν να είναι site

Δημοσ.

Μια ερώτηση το ανεμιστηράκι στο ASROCK E350M1 το έχει ακούσει κανείς απο θέμα θορύβου πως πάει ? Επίσης σκέφτομαι να το συνδιάσω και με ενα fanless τροφοδοτικό οπως αυτο εδώ, Seasonic X-400 Fanless ανεβαίνουμε λίγο στα χρήματα αλλα όπως είπα θέλω να είναι οσο το δυνατόν πιο αθόρυβο.

Όσον για το Freenas Φίλε μου μόλις στήσω το pcακι (εντός της άλλη εβδομάδας ελπίζω)θα το δοκιμάσω και αν χρειαστώ βοήθεια θα ρωτήσω γιατι δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Δημοσ.

Ποιός να το έχει ακούσει ακόμη δεν βγήκανε; :-D

Το βιάζεσαι τόσο πολύ;Γιατί δεν περιμένεις λίγο να σκάσουνε και οι fanless οι μητρικές;Σύμφωνα με τα reviews είναι σούπερ.Το Seasonic X-400 από που θα το πάρεις;Αν το πάρεις απ έξω κοίτα και για τα mobo τις asus.

Δημοσ.

Καλημέρα

Σκέφτομαι να φτίαξω και ενα δέυτερο pc για κατεβαστήρι/Server και θα ήθελα την γνώμη σας στην σύνθεση του.Μερικά πραγματάκια που έχω σκεφτει ειναι τα εξής.

AMD Athlon II X4 640(sAM3, 3.0GHz, 2MB)

MSI 760GM-E51 (sAM3, DDR3, AMD760, VGA)

Western Digital Caviar Green WD10EARS 1TB HDD

Θα ήθελα μια γνώμη για τροφοδοτικό οσο το δυνατόν αθόρυβο και για ψύκτρα για την cpu επίσης οσο το δυνατόν αθόρυβη.

Το pc θα είναι σύνεχεια ανοιχτό για κατέβασμα αλλα και για να το διάχειρίζομαι απο απόσταση εφόσον χρειάζομαι να πάρω πράγματα απο το backup μου.

Οποιαδήποτε γνώμη δεχτή.

Y.Γ

Να σημειώσω οτι θα μπεί σε αυτο το κουτί Lan Box Lite

O επεξστης αυτος ειναι too much για κατεβαστηρι. Θα βλεπεις και ΗD ταινιες?

Παρε εναν μικρο επεξστη, οπως τον Sempron 140 στα 2.70GHz με 31€, χαλαει μόνο 45€ max οποτε θα τον εχεις fanless. Eπισης παρε και τροφοδοτικο fanless.

Δημοσ.

Ποιός να το έχει ακούσει ακόμη δεν βγήκανε; :-D

Το βιάζεσαι τόσο πολύ;Γιατί δεν περιμένεις λίγο να σκάσουνε και οι fanless οι μητρικές;Σύμφωνα με τα reviews είναι σούπερ.Το Seasonic X-400 από που θα το πάρεις;Αν το πάρεις απ έξω κοίτα και για τα mobo τις asus.

Νικο,επειδη σκεφτομαι και εγω για κατεβαστηρι,μαλλον για την ASRock E350M1,αυτο το κουτακι,το Nox Mini ITX Case το εχεις δουλεψει-δει καθολου?Καλουτσικο απο εμφανιση,το τροφοδοτικο(160W λεει) που εχει μεσα επαρκει για τον Zecate?

Δημοσ.

Ωραιος,και αυτο καλο.Θα δουμε,θελω να δω και τις fanless που ειπες οτι ερχονται γιατι διαβασα οτι η Ε350Μ1 κανει θορυβο.Μπορεις να ριξεις στροφες απο bios ομως αλλα μηδενικος θορυβος δεν θα με χαλαγε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...