Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση pc για κατέβασμα / server

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Σκέφτομαι να φτίαξω και ενα δέυτερο pc για κατεβαστήρι/Server και θα ήθελα την γνώμη σας στην σύνθεση του.Μερικά πραγματάκια που έχω σκεφτει ειναι τα εξής.

AMD Athlon II X4 640(sAM3, 3.0GHz, 2MB)

MSI 760GM-E51 (sAM3, DDR3, AMD760, VGA)

Western Digital Caviar Green WD10EARS 1TB HDD

Θα ήθελα μια γνώμη για τροφοδοτικό οσο το δυνατόν αθόρυβο και για ψύκτρα για την cpu επίσης οσο το δυνατόν αθόρυβη.

Το pc θα είναι σύνεχεια ανοιχτό για κατέβασμα αλλα και για να το διάχειρίζομαι απο απόσταση εφόσον χρειάζομαι να πάρω πράγματα απο το backup μου.

Οποιαδήποτε γνώμη δεχτή.

Y.Γ

Να σημειώσω οτι θα μπεί σε αυτο το κουτί Lan Box Lite

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα,αρχικά έλεγα να βάλω windows αλλα σκέφτομαι και linux,ubuntu συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Πολύ καλή λύση όντως με βλέπω να παίρνω αυτο οικονονικό και θα κάνω την δουλειά μου με το παραπάνω :-D έχω και 2x2gb ddr3.

Για αθόρυβο τροφοδοτικό καμία γνώμη ?

Δημοσ.

Ε καλά ρε φίλε με κάτω από 100€ για μητρική+cpu+gpu τι άλλο να πάρει;

2πύρηνο ή έστω 3πύρηνο.4πύρηνο για κατεβαστήρι;Ξέρω 'γω...Ας μας πει ο ίδιος πως το σκέφτεται και τι σκοπό έχει...Εμείς υποθέσεις με αυτά που ξέρουμε κάνουμε.

Δημοσ.

Για κατεβαστήρι το θέλει,όχι για σουβενίρ. :mrgreen:

2πύρηνο ή έστω 3πύρηνο.4πύρηνο για κατεβαστήρι;Ξέρω 'γω...Ας μας πει ο ίδιος πως το σκέφτεται και τι σκοπό έχει...Εμείς υποθέσεις με αυτά που ξέρουμε κάνουμε.

Διάβασε τα υπόλοιπα posts.

Δημοσ.

Ειλικρινά θα έδινες τα λεφτά σου για να πάρεις αυτήν την απαρχαιωμένη πλέον σαβούρα;, ο Atom όχι απλά είναι της πλάκας, είναι απαράδεκτος, οι διαφορές σε CPU, επιδόσεις, graphics με το Fusion της Asrock είναι τρομακτικές και δεν υπάρχει καμιά σύγκριση. Περιττό να σου αναφέρω ότι η πλατφόρμα Brazos της AMD κάνει πραγματική θραύση στο εξωτερικό και η εταιρεία απλά ΔΕΝ προλαβαίνει να πουλάει, τα Brazos μπαίνουν πλέον στην basic desktop κατηγορία, είναι ένα πλήρες pcάκι με τίμιες επιδόσεις και δυνατά γραφικά, με πλήρη υποστήριξη μέχρι και H/W Virtualization,64bit...τι λέμε τώρα... απλά πολύ μακρυά...

"Demand for Fusion there has been astronomical, Akihabara sold out of Fusion motherboards within 10 days of release. Rent and utility bills in the city are very high, this product cuts those expenses by a considerable margin. In fact everywhere in east Asia Fusion has been selling like hotcakes because as a platform it delivers everything anyone buying a basic day to day PC requires. AMD is having supply issues due to this demand and has secured an extra 20k 300mm wafers allocation from TSMC to meet this demand. The only downside is the relatively low ASP, but considering they pretty much have no competition in this market they might as well take advantage of it and make up for it with volume."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...