cyber_katsarida Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ποιά δικαιώματα; και που ξέρουν τι παίζω εγώ στο μαγαζί μου; εγώ μπορεί να τραγουδάω μόνος να ηχογραφώ και μετά να τα ακούω. εκτός αν σου λένε πλήρωσε για να μπορείς να παίζεις.....
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ποιά δικαιώματα; και που ξέρουν τι παίζω εγώ στο μαγαζί μου; εγώ μπορεί να τραγουδάω μόνος να ηχογραφώ και μετά να τα ακούω. εκτός αν σου λένε πλήρωσε για να μπορείς να παίζεις..... Αν αυτά που τραγουδάς υπόκεινται στα πνευματικά δικαιώματα που ελέγχουν, πάλι έχεις τρεχάματα. Έχει φάει πρόστιμο ο γείτονας μου στην παλιά ταβέρνα που είχε και έπαιζε μπουζούκι κ τραγουδούσε μόνος του.
gtroza Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 άμα ακούς μόνο ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές bbc αλ τζαζίρα και του Καντάφι, τι θα τους πληρώσεις ; .
35apontos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Οι κλανιές εμπίπτουν στο νόμο; Άμα (π.χ.) κάποιος έχει μάστορα κwλο και αποδίδει άριες,θα του τη πέσουν για νταβατζηλίκι;
35apontos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δηλαδή άμα σε ακούσουν να σφυρίζεις (με οποιοδήποτε μέλος του σώματός σου που μπορεί να παράγει ήχο-δεν έχει σημασία) μια γνωστή μελωδία,υπάρχει περίπτωση να σε βάλουν να πληρώσεις πνευματικά δικαιώματα; Μη σβηστεί κι αυτό,παρακαλώ...
TheELF Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 για να καταλάβω. αυτές οι εταιρίες δηλαδή στέλνουν ένα χαρτί με κάποιον λογαριασμό. που βασίζεται αυτό; μόνο και μόνο στη υπόνοια ότι κάποιος στο μαγαζί του παίζει τραγουδια; θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται Όπου βασίζεται και το ότι σου στέλνουν μαζί με την ΔΕΗ να πληρώσεις και τα γ@@@σιάτικα της ΕΡΤ, έχεις δεν έχεις τηλεόραση στο σπίτι σου. (τρέξε να δεις τον λογαριασμό σου)
tarantules Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Όπου βασίζεται και το ότι σου στέλνουν μαζί με την ΔΕΗ να πληρώσεις και τα γ@@@σιάτικα της ΕΡΤ, έχεις δεν έχεις τηλεόραση στο σπίτι σου. (τρέξε να δεις τον λογαριασμό σου) Τουλάχιστον εκεί μπορείς να πας στο παρακαταθηκών και να πληρώνεις μόνο τα της ΔΕΗ χωρίς τα πάγια της ΕΡΤ μιας και είναι παράνομα και καταχρηστικά
pournaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τουλάχιστον εκεί μπορείς να πας στο παρακαταθηκών και να πληρώνεις μόνο τα της ΔΕΗ χωρίς τα πάγια της ΕΡΤ μιας και είναι παράνομα και καταχρηστικά Μην λεμε παλι τα ιδια, κανεις δεν το εχει κανει, ολοι ξερουμε οτι "γινεται" αλλα κανεις δεν το εχει προσπαθησει. Το εχουμε αναλυσει σε αλλο θεμα, οπου υπαρχει ρητα ορος στο συμβολαιο της ΔΕΗ που λεει οτι αν δεν πληρωθει εστω και καποιο απο αυτα τα τρια (ΔΕΗ, ΕΡΤ, Δημος), η ΔΕΗ μπορει να σου κοψει το ρευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.