Προς το περιεχόμενο

Είναι καλή σύνθεση?

GiannisKap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε το λινκ που δίνεις είναι για το καλάθι του κάθε χρήστη που είναι διαφορετικό απο το δικό σου, δηλαδή πηγαίνει στο δικό μου το καλάθι που έχω αλλα πραγματα μέσα. Οπότε βάλε τα λινκ καθε προιόντος ξεχωριστα! :rolleyes:

Δημοσ.

Φίλε το λινκ που δίνεις είναι για το καλάθι του κάθε χρήστη που είναι διαφορετικό απο το δικό σου, δηλαδή πηγαίνει στο δικό μου το καλάθι που έχω αλλα πραγματα μέσα. Οπότε βάλε τα λινκ καθε προιόντος ξεχωριστα! :rolleyes:

sorry θα βαλω φωτο!

Φωτο :)

εβαλα και τα λινκ φιλε :)

Δημοσ.

Φιλε Γιαννη δεν μπορουμε εμεις να δουμε το καλαθι σου!

βγαλε ενα screenshot για να δουμε κι εμεις τι σκεφτεσαι να παρεις!

Δημοσ.

Φιλε Γιαννη δεν μπορουμε εμεις να δουμε το καλαθι σου!

βγαλε ενα screenshot για να δουμε κι εμεις τι σκεφτεσαι να παρεις!

ανεβασα !

Δημοσ.

και τι υποτιθεται οτι ειναι αυτο το πισι;;;

και την παστα τι την θελεις;

Αυτο το pc το θελει για ιντερνετ office κλπ...και για κανα παιχνιδακι να παιζει ο αδερφος του 7χρονων ειναι δεν θελει και κατι σπουδεο...την παστα την θελω για να την βαλω αναμεσα στον Cpu και στο Cooler (δεν εχει απο μονο του!)

καμια αποψη?

Δημοσ.

Ειναι αδιανόητο να κοιτας τέτοια περιοδο σοκετ 775 ... είναι απλα νεκρό...

Επίσης πάστα δεν χρειάζεται και η box ψυκτρα αλλά και οπιαδήποτε αλλη ψήκτρα συνοδεύονται ΠΑΝΤΑ και απο θερμοαγώγιμη... οι μαμίσιες συγκεκριμένα την έχουν ήδη απλωμ΄΄ενη στην βάση της ψύκτρας!

Πάρε μια πρόταση από εμένα με ένα μηχανάκι αρκετά καλύτερο από αυτό που έστεισες εσύ .. από πολλές και διαφορες απόψεις!

post-74154-0-27374900-1299508496_thumb.jpg

Δημοσ.

Ειναι αδιανόητο να κοιτας τέτοια περιοδο σοκετ 775 ... είναι απλα νεκρό...

Επίσης πάστα δεν χρειάζεται και η box ψυκτρα αλλά και οπιαδήποτε αλλη ψήκτρα συνοδεύονται ΠΑΝΤΑ και απο θερμοαγώγιμη... οι μαμίσιες συγκεκριμένα την έχουν ήδη απλωμ΄΄ενη στην βάση της ψύκτρας!

Πάρε μια πρόταση από εμένα με ένα μηχανάκι αρκετά καλύτερο από αυτό που έστεισες εσύ .. από πολλές και διαφορες απόψεις!

όντως ειναι καλητερη λυση η δικη σου ,δεν σκευτηκα ΑΜD xD.Thanks για την ιστορια με την παστα δεν το γνωριζα ;)

Δημοσ.

Φίλε θα βγώ λίγο offtopic και sorry αλλά να ρωτήσω το hyper x fan που έχεις στο pc σου κάνει πολύ φασαρία?

Δημοσ.

Φίλε θα βγώ λίγο offtopic και sorry αλλά να ρωτήσω το hyper x fan που έχεις στο pc σου κάνει πολύ φασαρία?

ελάχιστη :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...