Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας γραφικων

TrankLL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή φτιάχνει ενας φιλος μου ενα καινουριο pc και εχει καταλήξει σε ολα εκτος απο καρτα γραφίκων. Διαθέτη 100-130 ευρο για μια καρτα γραφικων. Η οθονη που εχει ειναι αυτη http://eshop.e-global.gr/products.php?81&sid=gujpoa8mosgnogjtg0b09777l6 αλλα θα παρει κανουρια με μεγαλυτερη αναλυση για αυτο θελει μια καλη καρτα γραφικων. Τι πρωτεινετε να παρει στα 100-130 ευρο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Mια μεταχειρισμενη 6850 ισως ειναι η καλυτερη επιλογη.

Δεν θέλει μεταχειρισμένη...

Τα έχει πάρει όλα ή ακόμα στα χαρτιά είναι το σύστημα;

Στα χαρτια ειναι ακομα αλλα την αλλη βδομαδα θα κανει την παραγγελια του κουτιου...και μετα απο 2-3 βδομαδες 8α παρει και οθονη...τροφοδοτικο θα πάρει 650W οποτε μην ανισηχεις για αυτο...για οθονη απο οτι μου ειπε θα δωσει 150-180 ευρο...και για καρτα οπως ειπα 100-130 ευρο...

Τι πρωτάσεις εχετε...?

Δημοσ.

Δεν θελει κατι ποιο ακριβο για καθε λιγο βγενει και κατι πιο καλο και σε 2 χρονια που θα περάσει σε πανεπιστημιο πληροφορικης θα ξανα κανει αναβαθμιση... το πολυ να παει 750 ευρο οχι παραπάνω

Δημοσ.

Η 460 που λίνκαρε το παιδί τώρα στο τέλος είναι η κομμένη (SE) και δεν αξίζει καθόλου.

Υπάρχουν στο skroutz 460 1GB που δεν είναι SE στα 165 ευρώ και είναι αντίστοιχες με 6870 όταν κλοκαριστούν και οι 2.

Όμως, η 460 θέλει 2 6pin για τροφοδοσία και το τροφοδοτικό που διαλέξατε δίνει μόνο 1.

Εγώ πάντως θα πήγαινα σαφώς για 460 1GB και ένα άλλο τροφοδοτικό για τα 30-40 έξτρα ευρώ.

Δημοσ.

Δεν θελω να αλλαξω κατι απο τα αλλα μονο για καρτα ειναι το θεμα τωρα τα αλλα ολα εχουν δρομολογηθεί για αγορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...