keras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παιδια εχω μια καρτα TV της pinnacle pctv/pro(PCI) την ειχα στα XP αλλα τωρα που πηγα να τη βαλω στα 7ρια*32bit δεν δουλευουν οι drivers εφαγα το τοπο για να βρω αλλα τιποτα.Μηπως που θα βρω η τουλαχιστον κανενα προγραμμα για tv tuner που θα δουλεψει η καρτα κ αν θα δουλευει κ το τηλεκοντρολ(με τους εναλλακτικους drivers εννοω).Ευχαριστω προκαταβολικα
ss13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παιδια εχω μια καρτα TV της pinnacle pctv/pro(PCI) την ειχα στα XP αλλα τωρα που πηγα να τη βαλω στα 7ρια*32bit δεν δουλευουν οι drivers εφαγα το τοπο για να βρω αλλα τιποτα.Μηπως που θα βρω η τουλαχιστον κανενα προγραμμα για tv tuner που θα δουλεψει η καρτα κ αν θα δουλευει κ το τηλεκοντρολ(με τους εναλλακτικους drivers εννοω).Ευχαριστω προκαταβολικα Start - Control Panel - Computer manager - Device Manager - δεξί κλικ στο κίτρινο ερωτηματικό - Properties - πας στην μπάρα , επιλέγεις Hardware id και μας γράφεις τι λέει εκεί !!
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ειχα μια παρομοια καρτα και οπως καταλαβες εφυγε ιπταμενη γιατι drivers για 7 δεν επαιξαν ποτε.τωρα νομιζω η pinnacle θα εξαγορασει απο την hauppage.
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Ακόμα καλύτερα αν μπορούσες να βρείς και το hardware model number, αν και υποψιάζομαι οτι ειναι το 878Α της Conexant
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 γιατι νομιζω οτι και εγω αυτη που ειχα ειχε conexant.χωρις να δινω ορκο.ηταν μια pci express
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.