Προς το περιεχόμενο

Οταν ανοιγει το πορτακι σβηνει η οθονη

NIKOsVAIO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ειχα τι ιδιο προβλημα και ειχα ξαναανοιξει θεμα τον Ιουνιο και να ΄μαι παλι τα ιδια.Εχω ενα Sony Ericsson W910i το οποιο ξαφνικα οταν παω να ανοιξω το πορτακι για να βγει το πληκτρολογιο η οθονη σβηνει και πρεπει να το ξανακλεισω και να περιμενω μεχρι να σβησει ο φωτισμος του κινητου για να ξαναλειτουργησει η οθονη.6-7 μηνες πριν που μου συνεβει το ιδιο, αναγκαστηκα να το παω σε ενα service της Sony Ericsson για να το επισκευασουν και να πατησω κι ενα καυγα μαζι τους αφου ο καταστηματαρχης εκτος του οτι ηταν αγενεστατος ηθελε να βαλω τις φωνες για να δεχτει να το επισκευασει χωρις να πληρωσω υποστηριζοντας οτι δεν ηταν στην εγγυηση (κι ομως εγω το ειχα αγορασει απο αυτον λιγους μηνες νωριτερα) Υπαρχει περιπτωση να μπορει να βοηθησει κανεις? Προσπαθω να αποφυγω να ξαναμπλεξω και δεν εχω και λευτα για πεταμα...

Ευχαριστω

Δημοσ.

αν ειναι θεμα software θα δοκιμαζα firmware update αλλα μαλλον ειναι θεμα hardware.β.πηγαινε το στον γερμανο απευθειας αφου αυτος εχει το service των sony ericsson και ασε τον καταστηματαρχη που το ειχες παρει.

Δημοσ.

Εάν σβήνει μόνο η οθόνη αλλά το κινητό δουλεύει μια χαρά (πχ/ μπορείς να δεχτείς κλήσεις) τότε μάλλον έχει κοπεί η καλωδιοταινία που πάει στην οθόνη. Εάν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να το επισκευάσεις μόνος σου με ελάχιστο κόστος (~3-4€ που έχει η καλωδιοταινία).

Δημοσ.

Εάν σβήνει μόνο η οθόνη αλλά το κινητό δουλεύει μια χαρά (πχ/ μπορείς να δεχτείς κλήσεις) τότε μάλλον έχει κοπεί η καλωδιοταινία που πάει στην οθόνη. Εάν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να το επισκευάσεις μόνος σου με ελάχιστο κόστος (~3-4€ που έχει η καλωδιοταινία).

Αυτο πρεπει να ειναι γιατι το κατι παρομοιο μου ειχαν προτεινει και την προηγουμενη φορα.Για δωσε μου λιγο ακομα τα φωτα σου ομως.Που θα βρω την καλωδιοταινια, τα ειδικα κατσαβιδια που θελουν αυτες οι βιδες που εχει το κινητο και αφου τα βρω, πως θα κανω οτι κανω?

Δημοσ.

Η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη (την έκανα πριν μερικές βδομάδες χωρίς να έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο) απλά θέλει αρκετή προσοχή. Και ακόμα πιο πολύ προσοχή θέλουν οι βίδες μιας και είναι αρκετά δύσκολο να βρεις άλλες.

Προτού προβείς σε οποιαδήποτε αγορά, σιγουρέψου όσο μπορείς για το τι ακριβώς φταίει. Μην αγοράσεις τσάμπα τα πράματα (ευτυχώς τουλάχιστον δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβά).

* Για το συγκεκριμένο σετ κατσαβιδιών δεν είμαι απόλυτα σίγουρος άμα κάνει. Εγώ βρήκα κατσαβίδια από έναν γνωστό.

Δημοσ.

Η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη (την έκανα πριν μερικές βδομάδες χωρίς να έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο) απλά θέλει αρκετή προσοχή. Και ακόμα πιο πολύ προσοχή θέλουν οι βίδες μιας και είναι αρκετά δύσκολο να βρεις άλλες.

Προτού προβείς σε οποιαδήποτε αγορά, σιγουρέψου όσο μπορείς για το τι ακριβώς φταίει. Μην αγοράσεις τσάμπα τα πράματα (ευτυχώς τουλάχιστον δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβά).

* Για το συγκεκριμένο σετ κατσαβιδιών δεν είμαι απόλυτα σίγουρος άμα κάνει. Εγώ βρήκα κατσαβίδια από έναν γνωστό.

Να τα βρω σε καποιο ελληνικο μαγαζι δεν παιζει?

Δημοσ.

Κατσαβίδια θα βρεις, για την καλωδιοταινία θα σε γελάσω. Πάντως εάν την βρεις πιθανολογώ πως θα είναι πιο ακριβή (μακάρι να βγω λάθος βέβαια).

Δημοσ.

Κατσαβίδια θα βρεις, για την καλωδιοταινία θα σε γελάσω. Πάντως εάν την βρεις πιθανολογώ πως θα είναι πιο ακριβή (μακάρι να βγω λάθος βέβαια).

Αυτα κανουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...