phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κάποιος το έχει κάνει εδώ μέσα νομίζω, και φαντάζομαι θα έδωσε 59€.
+~CyBeR~+ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 παιδια παρηγγειλα την Sapphire RADEON HD 4850 μολις την εχω θα σας ενημερωσω παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δε θα 'ταν άσχημα να έχεις υπόψη σου την επικείμενη αγορά/αλλαγή τροφοδοτικού πάντως..
antbyron Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 παιδια παρηγγειλα την Sapphire RADEON HD 4850 μολις την εχω θα σας ενημερωσω παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον Είναι καλή ευκαιρία αν είναι σε καλή κατάσταση(bulk, τα προϊόντα αυτά εκτός απο την απουσία συσκευασίας μπορεί να είναι και επισκευασμένα; ) Την παρήγγειλα και εγώ το Σάββατο αλλά δυστηχώς δεν υπήρχε διαθέσιμη σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας, μάλλον αύριο.
+~CyBeR~+ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 για τροφοδοτικο θα κοιταξω μια αλλη φορα παντως αυτην η αλλη φορα θα ειναι συντομα thanks παντως για την βοηθεια αμα αντιμετωπισω κανενα αλλω προβλημμα εδω θ'αμαστε σωστοθ ο θοδον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.