Προς το περιεχόμενο

Firefox 4 for MacOS

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κυκλοφόρησε η beta του Firefox 9 που ''κουβαλάει'' τις τόσο αναμενόμενες προσαρμογές για Lion! Εμφάνιση, full screen και (ελπίζω) gestures! Να ψάχνεις να κλικάρεις το κουμπάκι για να γυρίσεις στην προηγούμενη σελίδα απλώς δεν παλεύεται!!!!!! :mad:

http://www.mactrast.com/2011/11/mozilla-releases-firefox-9-beta-with-lion-look-and-feel/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι, με τρια δαχτυλα swipe αριστερα-δεξια γινεται... :whistle:

Σε μένα όχι!!!!! Ούτε με δύο (όπως γίνεται σε safari και chrome), ούτε με τρία!!!! :mad: :-(

edit. Είναι λίγη ώρα που την δοκιμάζω (FF9 beta), fullscreen δεν υπάρχει αλλά το gesture με τα δύο δάχτυλα αριστερά-δεξιά/προηγούμενη-επόμενη σελίδα λειτουργεί κανονικά!!!! :-)

Στον ff7 παντως το swipe με 2 δακτυλα αριστερα-δεξια λειτουργουσε κανονικα.

Επρεπε βεβαια να το ενεργοποιησεις απο το system preferences γιατι νομιζω ηταν για 3 δακτυλα μονο. Βαζεις και αυτα για 2 δακτυλα και εισαι κομπλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Lion πρώτη φορά μου λειτουργεί με την 9 beta που μόλις εγκατέστησα. Ούτε με 7, ούτε με 8 μου λειτούργησε. Σε Safari και Chrome λειτουργεί κανονικά από την πρώτη στιγμή, χωρίς κανένα πρόβλημα. Και οι επιλογές για τα gestures στο system preferences είναι πάντα όλες ενεργοποιημένες (εκτός βέβαια από το natural scrolling :P ).

Είναι OT αλλά το ίδιο πρόβλημα έχω ακόμα στο Finder! Με swipe 2 δαχτύλων μπορώ να κινούμαι ανάμεσα στους φακέλους όταν τους έχω σε columns αλλά δεν μπορώ να πάω σε προηγούμενο/επόμενο φάκελο σαν να πατούσα τα βελάκια πάνω αριστερά, όπως έκανα στο SL. Αυτό δεν ξέρω αν είναι δικό μου πρόβλημα ή είναι έμφυτο του Lion.

edit. Επιτέλους κατάλαβα ποιο ήταν το πρόβλημα και δεν λειτουργούσε το swipe αριστερά-δεξιά. Δούλευα τον FF σε 32-bit. Χρησιμοποιώ το plug-in Microsoft Silverlight απαραίτητο για παρακολούθηση video σε διάφορες ιστοσελίδες και αυτό δουλεύει μόνο όταν ο FF είναι σε 32-bit.

Σε 64-bit το swipe δουλεύει κανονικά σε όλες τις εκδόσεις του FF (ξαναπέρασα την 8 :P )!!!!!!

Επεξ/σία από kpartsi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...