kpartsi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Το ξαναέπαθα για τρίτη φορά, αλλά παρατήρησα ότι μου κολλάει όταν επισκέπτομαι συγκεκριμένη ιστοσελίδα To πρόγραμμα παγώνει με τον τροχό να γυρίζει, με αναγκάζει σε force quit αλλά ακόμα και τότε ο επεξεργαστής είναι κολλημένος στο 100% και με αναγκάζει στην επανεκκίνηση. Ρε παιδια , με αφορμή 2-3 post πιο πάνω θα ηθελα να ρωτήσω τι παίζει τον Safari..Ειλικρινά το εχω ανοίξει 2-3 φορές γιατι είμαι χρόνια χρήστης firefox. Με το που πήρα το Macbook κατέβασα κατ'ευθειαν firefox και στα καπάκια βγήκε και η καινούργια εκδοση..πολλα etension δεν χρησιμοποιώ οποτε τι θα με συμβουλεύατε? αξιζει να ασοχληθω με τον Safari? Τα πλεονεκτήματα που βρίσκω εγώ στο safari είναι η ταχύτητα και η σταθερότητα. Επιπλέον αν χρησιμοποιείς το trackpad του Macbook έχει καλύτερο scrolling και στο youtube τα βίντεο έχουν καλύτερη ποιότητα με χαμηλότερη χρήση του επεξεργαστή (μάλλον λόγω HTML5). Δεν εννοείται να μπω youtube με άλλο browser εκτός του Safari. Μεγάλη διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Το ξαναέπαθα για τρίτη φορά, αλλά παρατήρησα ότι μου κολλάει όταν επισκέπτομαι συγκεκριμένη ιστοσελίδα To πρόγραμμα παγώνει με τον τροχό να γυρίζει, με αναγκάζει σε force quit αλλά ακόμα και τότε ο επεξεργαστής είναι κολλημένος στο 100% και με αναγκάζει στην επανεκκίνηση. Μπήκα, βγήκα, περιηγήθηκα αρκετές φορές στην συγκεκριμένη σελίδα για να δοκιμάσω αυτό που λες, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μήπως έχεις κανένα πολύ περίεργο extension που δημιουργεί πρόβλημα? Τα πλεονεκτήματα που βρίσκω εγώ στο safari είναι η ταχύτητα και η σταθερότητα. Για ταχύτητα ο καινούργιος chrome τα σπάει! Σε σταθερότητα μάλλον έχεις δίκιο, χωρίς βέβαια να έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και με τους υπόλοιπους browsers. Πάντως ο Safari χρειάζεται οπωσδήποτε ένα αισθητικό φρεσκάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μαλιστα... Αρα έχει διαφορά με firefox...οκ λοιπόν θα το δοκιμάσω αν είναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μαλιστα... Αρα έχει διαφορά με firefox...οκ λοιπόν θα το δοκιμάσω αν είναι ! Προσωπικά προτιμώ τον browser που θα με διευκολύνει το δυνατόν περισσότερο στην καθημερινότητα και λιγότερο ποιος θα είναι ταχύτερος κτλ. Γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις και τις 3 καινούργιες εκδόσεις των Chrome, Safari, Firefox και θα αποφασίσεις πολύ εύκολα ποιός θα σε βολέψει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Επειδή παρατήρησα ότι στον firefox 4 είναι by default απενεργοποιημένο το zoom in-out μέσω trackpad, όσοι θέλετε να το επαναφέρεται μπορειτε να κάνετε το εξης: Γράφετε στο firefox about:config και τοποθετείτε τις παρακάτω τιμές που έχω με bold (copy paste στα αντίστοιχα πεδία) browser.gesture.pinch.in ----------> cmd_fullZoomReduce browser.gesture.pinch.in.shift;----> cmd_fullZoomReset browser.gesture.pinch.out;---------> cmd_fullZoomEnlarge browser.gesture.pinch.out.shift;---> cmd_fullZoomReset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ακυρο ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Επειδή είχα και εγώ το πρόβλημα με το 100% cpu usage και μετά μόνο force quit μάλον θα πρέπει να περιμένουμε ένα διάστημα να προσαρμοστούνε όλα τα extensions (πρέπει να έχω καμιά δεκαριά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Να ρωτησω εγω κατι. Εστω οτι στην Εργαλειοθηκη Σελιδοδεικτων εχουμε εναν φακελο, και μεσα σε αυτο το φακελο διαφορους σελιδοδεικτες. Αν κανει καποιος δεξι κλικ πανω σε ενα σελιδοδεικτη μεσα σε αυτο το φακελο...δουλευει το δεξι κλικ??? Στην εκδοση για windows δουλευει μια χαρα αλλα στο macbook μου οχι! Και μου φαινεται παραξενο. Ας το δοκιμασει καποιος στο mac του να μου πει τι γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Εγω εχω εδω και χρονια απογοητευτει απο τον ff στον mac. Ενω ειναι η επιλογη μου, δεν τον αλλαζω, δεν δουλευει καλα. Φορτωνει το συστημα, αδικαιλογητα. Και ειλικρινα εχω ψαξει και εχω κανει τα παντα. (τα παντα ολα που λενε) Η μονη λυση που με εχει βοηθησει ολα τα χρονια ειναι αυτα εδω τα customized builds παιδια http://firefoxmac.furbism.com/ Ας ειναι καλα αυτοι που τα βγαζουν Πηγα για μια ακομη φορα να δω τι παιζει με τη νεα εκδοση 4 του ff, και απογοητευση, μια απο τα ιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Εγω εχω προβλημα με youtube και full screen video... δειχνει μαυρη οθονη (σε iMac 27"). Aπενεροποιησα και το hardware acceleration , αλλα τιποτα. Εχεις κανεις το ιδιο προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markxcsd7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Και γω το ιδιο προβλημα εχω. Οχι μονο με youtube αλλα με ολα τα flash video... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Υπάρχει τρόπος να ανοίγουν τα pdf μέσα στον ff4; Το pdf viewer addon δεν δουλεύει στον 4 και από ότι βλέπω ο developer έχει να ασχοληθεί από τον Ιανουάριο του 10. Είναι πολύ σπαστικό να κατεβάζει στον σκληρό κάθε χαζό pdf που απλά θέλω να δω τί είναι. (Δεν ξέρω αν το κάνει αυτό ο safari αλλά δεν μου αρέσει σαν browser και ούτε πρόκειται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 adobe reader? δε μπαίνει σα plugin? δεν τη δοκίμασα την αλεπού στο μακ ακόμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 παιδια εμενα τα βιντεο στο youtube μου τα παιζει κανονικα σε full screen video εχω το mbp 13 εκτος αν λετε κατι αλλο και δεν το καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 adobe reader? δε μπαίνει σα plugin? δεν τη δοκίμασα την αλεπού στο μακ ακόμη.. δεν υπάρχει επίσημο plugin για τον firefox. Το ανεπίσημο που υπήρχε δούλευε μόνο μέχρι τον 3.6. Και στη σελίδα της adobe βλέπω μόνο developer kit για το plugin, οπότε παίζει να μη δουλεύει ούτε στον safari πια. Καλό χρυσό το mac, αλλά η ιστορία με τά online pdf που τα κατεβάζει είναι τραγική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα