Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εμενα πιο πολυ οπτικο εφε απο το πτυχιο μου κανει παντως
Toufas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μονο εμενα με ενοχλουνε οι τοίχοι με τα πτυχια κορνιζες?
3leven Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μονο εμενα με ενοχλουνε οι τοίχοι με τα πτυχια κορνιζες? Δηλαδη το πτυχιο για κορνιζα το παιρνουμε?
De@th L0rd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μονο εμενα με ενοχλουνε οι τοίχοι με τα πτυχια κορνιζες? Δηλαδη το πτυχιο για κορνιζα το παιρνουμε? Τι λέτε ρε παίδες, χάνετε όλη την ουσία. Το σημαντικότερο πράγμα ενός Bachelor Degree είναι η διακόσμηση τοίχων. Μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα. (Γιατί κακά τα ψέματα, με τόσα μεταπτυχιακά που δίνουν κ παίρνουν το πτυχίο θα είναι ένα πράγμα σαν απλή επιβεβαίωση ότι σπουδάσαμε κάτι κ όχι προσόν). :P :P Από τη σοβαρή πλευρά πάντως, τις γνώσεις που έχεις μέσα στο κεφάλι σου δε πρόκειται να τις πάρει κανείς.(Εξαιρούνται οι Δανοί με τις λοβοτομές)
ClouD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 De@th Lord, σου έχω μία λέξη: κογκνιταριατο (cognitariat) :ρ Κατατά ναι βεβαίωση. Όχι δεν το έχω χάσει, κάπου είναι σε κάποιο φάκελο και σαπίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.