Προς το περιεχόμενο

Zavvi εκπτωσεις εως 80%

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εχω κανει 1/3/2011 μια παραγγελια ενα bluray, μολις ερθει αν θελετε ενημερωνω για να ξερετε τους χρονους παραδοσης.

Σημερα λοιπον ηρθε το bluray που παρηγγειλα στο zavvi 1-3 και εγινε dispatch 2-3. 3 εργασιμες! Ακομα δεν εχουν ερθει αλλα bluray που εχουν γινει παραγγελια 25-2 και εφυγαν 28-2 απο το αμαζον με delivery estimate χθεσινο 7-3 (καθαρα Δευτερα βεβαια, αλλα ουτε σημερα ηρθαν) !

• Moderators
Δημοσ.

Να συνεχισω περα απο τον τιτλο του θεματος, τις εντυπωσεις μου για το zavvi.

Επειδη ηταν πολυ γρηγορο παρηγγειλα αλλα 3 bluray απο εκει. Χθες το βραδυ λιγο μετα τις 12. Εχουν ηδη φυγει! Μολις 10-11 ωρες για dispatch! Το αμαζον στα bluray μου εκανε και τις 2 φορες 2 μερες για να κανει dispatch! Βεβαια ειμαι νεος πελατης στο zavvi και ισως "φταιει" αυτο. Αν ειναι παντως τοσο γρηγοροι προτιμω να δωσω λιγο παραπανω και να παρω απο το zavvi απο το να περιμενω το αργο τις περισσοτερες φορες αμαζον... (ουτε σημερα ηρθαν τα απο 25-2 παραγγελμενα απο εκει! Και υπαρχουν και τα αλλα που παρηγγειλα 2-3-2011, καλο πασχα λετε; cry.png tongue.gif... )

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την τιμή που βλέπεις πληρώνεις, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αποστολή (με απλό ταχυδρομείο φυσικά...)

Δημοσ.

Εγώ πάλι βλέπω το Free Delivery που λέει από κάτω από όσα παιχνίδια ψάχνω.

Το Zavvi έχει και άλλα είδη, ϊσως το 99p αναφέρεται σε αυτά.

Δημοσ.

το zavvi παιδιά είναι τούμπανο site. όπως και το thehut.com είναι στο ίδιο group. εχουν απιστευτες τιμές απο παιχνίδια μέχρι ρούχα.

Δημοσ.

Παιδια ασχετο στελνει ελλαδα το HUT γιατι ειχα διαβασει οτι στελνει μεχρι ενος οριου.Ισχυει κατι τετοιο ή οχι?

Δημοσ.

Παιδια ασχετο στελνει ελλαδα το HUT γιατι ειχα διαβασει οτι στελνει μεχρι ενος οριου.Ισχυει κατι τετοιο ή οχι?

Εχω παρει μεχρι 75 λιρες σε μια παραγγελια διαφορα παιχνιδια χωρις προβλημα.

Απλα σε αυτα μπορεις να παρεις οσα παιχνιδια, ταινιες, cd, μπλουζακια κτλ θελεις. Ομως μεγαλα αντικειμενα (πχ κονσολες) δεν στελνουν Ελλαδα.

Να εχει υποψην του οποιος θελει να παρει και καιγεται να παιξει οτι εινα σχετικα αργο, δηλαδη απο 5 μερες μεχρι και 25. Οποτε το καλυτερο που εχετε ειναι να παραγγειλετε 2-3 παιχνιδακια και στο μεταξυ πριν τερματισετε καποιο παιρνετε το επομενο, εχω ηδη καμια 10αρα απο εκει που περιμενουν. Οποτε και να κανει 1 μηνα δεν τρεχει τιποτα!

Δημοσ.

Συμφωνα όμως με το Zavvi:

"There is a charge of 99p per item on deliveries to any countries within the EU. "

Υπήρχε μια περίοδο που όντως χρέωνε μεταφορικά το Zavvi εδώ και μερικούς μήνες

όμως δεν χρεώνουν καθόλου μεταφορικά

Επίσης είναι αρκετά αξιόπιστο site έχω επικοινωνήσει μαζί τους τηλφωνικός αλλά και με email και η εξυπηρέτηση τους ήταν άψογη.

Έχω επιστρέψει και μια φορά ένα παιχνίδι και ούτε εκεί βγήκε κάποιο πρόβλημα,όταν τους ήρθε η επιστροφή βάλαν και τα λεφτά στην κάρτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...