million_voices Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 http://www.zavvi.com/offers/mega-monday/games.list?utm_source=ENZ-_2087047088&utm_medium=email&utm_campaign=ENZ-_2087047088
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 To θεμα με ολους αυτους τους κλωνους ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κατι φτηνοτερα απο οτι στο αμαζον. Το θετικο αν θες μονο ενα bluray των 10 πχ λιρων, οτι δεν εχεις μεταφορικα. Τι θελω να πω; Καντε ερευνα αγορας πριν παραγγειλετε κατι. Μπορει να βρειτε κατι φτηνοτερο πχ στο zavvi ή στο thehut αν και δυσκολα. Μην παρασυρεστε απο τα μπανερακια τους (up to 80%) και νομισετε οτι ολα ειναι προσφορες πραγματικες, οτι ειναι δηλαδη φτηνοτερα απο οτι στους αλλους. Ουτως η αλλως εως -85% ειναι παντα οι τιμες και στο αμαζον απο τις αρχικες. Βρηκα στο zavvi, 1 προιον φτηνοτερο απο τα 30 που κοιταξα πριν μια βδομαδα. Εχω κανει 1/3/2011 μια παραγγελια ενα bluray, μολις ερθει αν θελετε ενημερωνω για να ξερετε τους χρονους παραδοσης. Καλημερα σε ολους!
Giannisrethymno Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Να ξέρετε γενικά πως αυτά τα δυο αδερφικα μαγαζιά πάντα έχουν καλές τιμές αλλά πολύ αργούς χρόνους παράδοσης.όπως λέει και ο φίλος από επάνω κανά 2€ διάφορα από Αμαζον αλλά ο χρόνος παράδοσης είναι θέμα τύχης.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Να ξέρετε γενικά πως αυτά τα δυο αδερφικα μαγαζιά πάντα έχουν καλές τιμές αλλά πολύ αργούς χρόνους παράδοσης.όπως λέει και ο φίλος από επάνω κανά 2€ διάφορα από Αμαζον αλλά ο χρόνος παράδοσης είναι θέμα τύχης. Δεν ειπα οτι εχουν παντα καλες τιμες. Το αντιθετο. Συνηθως ειναι 1-2-3 λιρες ακριβοτεροι απο το αμαζον, αλλα σπανια μπορει να βρεις και καποιο φτηνοτερο 1-2-3 λιρες απο το αμαζ. (DVDs και Bluray εχω κοιταξει, αλλα και διαφορα ηλεκτρονικα που ειδα σημερα στο λινκ του million, ακριβοτεροι ειναι, πχ το move starter pack το kinekt κλπ)
Giannisrethymno Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ok δεν αντιλεγω απλά προσωπικά όταν κοιτάζω στα ανάλογα skroutz της Αγγλίας συνήθως amazon,zavvi,hut είναι στις πιο καλές τιμές.απλά προσωπικά διαλέξω αμαζον λόγω της παράδοσης.
cynic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Aυτη την προσφορα την βαζει καθε Κυριακη βραδυ το zavvi και οι τιμες κρατανε συνηθως μεχρι Τριτη μεσημερι (Mega Monday).Κατα τα αλλα βαζει και price crash καθε Παρασκευη συνηθως, σε ενα game προσφατο (συνηθως). Ψωνιζω περιπου 2 χρονια απο εκει και δεν ειχα ποτε προβλημα.Για τους χρονους παραδοσης εχω διαβασει πολλα ,ειδικα σε ξενα site, αλλα δεν ειχα ποτε καποιο μεγαλο θεμα.Συνηθως ερχονται σε 5-7 εργασιμες, και το max που εχουν κανει ειναι 3 βδομαδες.Αλλα εχει γινει περιπου 2-3 φορες ολο αυτο το διαστημα που αγοραζω απο εκει. Οσον αφορα τα games, δεν εχω βρει κατι φθηνοτερο αφου ειδικα τα αγγλικα eshops εχουν ακριβως τις ιδιες τιμες μεταξυ τους.Απλα το zavvi εχει το φθηνοτερο shipping με μια λιρα. Εδω και εναν μηνα περιπου το εχει κανει free, αλλα δεν ξερω αν ειναι μονιμο.Εξισου αξιοπιστο και το game.co.uk με γρηγοροτερους χρονους παραδοσης (3-5μερες) αλλα και 3λιρες shipping ανα παραγγελια.
Dannie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παντως εγω για καποιες ταινιες που ενδιαφερομουν δεν εχουν Ελληνικους υποτιτλους...σε μια σειρα ειδα οτι ειχε υποτιτλους για 10 χωρες εκτος την Ελλαδα...!!! Οταν γραφει REGION2 εννοει ευρωπη? Προσπαθησα να παρω τηλεφωνο να μαθω για υποτιτλους και τελικα μονο μεσω ΟΤΕ(139) μπορεις πλεον να μιλας με αυτα τα τηλεφωνα με χρεωση κοντα στα 2 ευρω το λεπτο... Καινουργιες ταινιες και δεν σου γραφουν αν εχουν υποτιτλους ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??
Genatos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αυτα τα site eiναι κυριως για παιχνιδια απο κονσολες...εκει ειναι πολυ πιο φτηνα σε σχεση με το amazon.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παντως εγω για καποιες ταινιες που ενδιαφερομουν δεν εχουν Ελληνικους υποτιτλους...σε μια σειρα ειδα οτι ειχε υποτιτλους για 10 χωρες εκτος την Ελλαδα...!!! Οταν γραφει REGION2 εννοει ευρωπη? Προσπαθησα να παρω τηλεφωνο να μαθω για υποτιτλους και τελικα μονο μεσω ΟΤΕ(139) μπορεις πλεον να μιλας με αυτα τα τηλεφωνα με χρεωση κοντα στα 2 ευρω το λεπτο... Καινουργιες ταινιες και δεν σου γραφουν αν εχουν υποτιτλους ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? Μην ξεχνας οτι ειναι μαγαζια Αγγλικα και απευθυνονται βασικα στην Αγγλικη αγορα, ασχετα που με τα χαλια που εχει η δικη μας εχουμε γυρισει ολοι στα Αγγλικα καταστηματα. Οπως η καφετιερα που θα παρεις θα σου ερθει με Αγγλικο φις, ετσι και το dvd ή το bluray θα σου ερθει ή χωρις υποτιτλους, ή μονο με Αγγλικους για οσους εχουν προβληματα ακοης, ή στην καλυτερη με 3-5-10 γλωσσες που σπανια ειναι μεσα και τα Ελληνικα. Αυτα τα site eiναι κυριως για παιχνιδια απο κονσολες...εκει ειναι πολυ πιο φτηνα σε σχεση με το amazon. 2 παιχνιδια στην τυχη που κοιταξα εχουν ιδια τιμη - δεν βλεπω να ειναι φτηνοτεροι...: http://www.zavvi.com...3/10195672.html http://www.amazon.co.../dp/B003NSBMJE/ http://www.zavvi.com...2/10177584.html http://www.amazon.co.../dp/B003NSBM7G/ Ισχυει αυτο που ισχυει με ολα τα καταστηματα: Πρεπει να εντοπισεις την ευκαιρια!
million_voices Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 newsletter στο mail μου ηρθε και στα γρηγορα που το κοιταξα ειδα μπλουζακια και διαφορα ψιλολογια σε συμπαθητικες τιμες πηρε κανεις σας τπτ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 newsletter στο mail μου ηρθε και στα γρηγορα που το κοιταξα ειδα μπλουζακια και διαφορα ψιλολογια σε συμπαθητικες τιμες πηρε κανεις σας τπτ? Εγω πηρα απο το Zavvi μονο το μειλ που αναφερεις. Χθες απογευμα με τιτλο "Mega Monday Sneak Preview - Huge Savings on Blu-ray plus much more" Παραμενει λοιπον η ερωτηση του μιλιον... Πηρε κανεις τιποτα;
million_voices Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 καταλαβα,sorry παιδες δεν το ψαξα πολυ
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 καταλαβα,sorry παιδες δεν το ψαξα πολυ Το θεμα σου εδωσε την ευκαιρια να πουμε καποια πραγματα που ισχυουν για ολα αυτα τα μαγαζια που εχουν εμφανιστει. Αν δεν το ειχες ανοιξει δεν θα ειχαμε την αφορμη να τα πουμε. Σε ολα λοιπον υπαρχει μια καλη τιμη, αλλα θελει ψαξιμο. Καλο εκανε λοιπον το θεμα σου, μονο συγνωμη δεν πρεπει να ζητας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.