matsutsas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Κατά το σκανάρισμα σε υπολογιστή με windows xp, με avast και malwarebytes, μετά από 5-10 λεπτά αφότου αρχίσει το σκανάρισμα, ο υπολογιστής κάνει επαννεκίνηση μόνος του, και μετά βγάζει μήνυμα ότι το σύστημα έχει ανανήψει από ένα σοβαρό σφάλμα κ.α. Οι θερμοκρασίες, σύμφωνα με το speedfan, είναι μια χαρά. Έτρεξα και το 3dmark να στρεσάρω τον υπολογιστή μήπως φταίει το τροφοδοτικό, ολοκληρώνει όλα τα τεστ χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Υπόψη, το σβήσιμο το κάωει μόνο με αυτά τα δύο προγράμματα, με το spybot sd, δεν το έκανε.
giannis0000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 (Υπόψη, το σβήσιμο το κάνει μόνο με αυτά τα δύο προγράμματα, με το spybot sd, δεν το έκανε.) την απαντηση την εδωσες μονος σου. αρα....κανε απεγκατασταση(καλα ομως να φυγουν απο παντου) ενα απο τα δυο προγραμματα ειδικα αυτο του malwarebytes απλα τα πραγματα. καθαρισε και τη registry ομως αν ξερεις...και θα εισαι τζαμι.
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε αυτούς τους ελέγχους μέσα από την Ασφαλής Λειτουργία αν πάλι κολλήσει κάνε έναν έλεγχο σφαλμάτων (Υπόψη, το σβήσιμο το κάνει μόνο με αυτά τα δύο προγράμματα, με το spybot sd, δεν το έκανε.) την απαντηση την εδωσες μονος σου. αρα....κανε απεγκατασταση(καλα ομως να φυγουν απο παντου) ενα απο τα δυο προγραμματα ειδικα αυτο του malwarebytes,και αν συνεχιστει το προβλημα και το avast! απλα τα πραγματα. καθαρισε και τη registry ομως αν ξερεις...και θα εισαι τζαμι. Τι πρόβλημα έχεις εσύ με το malwarebytes που είναι και μια χαρά πρόγραμμα;
sistah Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Τι πρόβλημα έχεις εσύ με το malwarebytes που είναι και μια χαρά πρόγραμμα; Ελα μου ντε!
giannis0000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 που το ειδες το καλο φιλε? το ειχα βαλει και εγω σε πισι μου που ηταν μια χαρα και μετα κολλαγα σα να ειχα ιο... βαλαμε το προγραμμα για να μας σβησει "ιους" τυπου που υποστηριζει ή να μας προσθεσει? εμ... ενα καλο antivιrus αρκει. δε χρειαζονται αυτα τα υπολοιπα τοσο.
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 που το ειδες το καλο φιλε? το ειχα βαλει και εγω σε πισι μου που ηταν μια χαρα και μετα κολλαγα σα να ειχα ιο... βαλαμε το προγραμμα για να μας σβησει ιους τυπου που υποστηριζει ή να μας προσθεσει? εμ... σιγα μη το ξαναβαλω!!!!!!!!!!! ας το βγαλει ο φιλος απ οτο pc του ας κανει και ενα καθαρισμο στη registry και θα ειναι οκ μετα. Λες τα εκατομμύρια άτομα που το δουλεύουν να έχουν άδικο και εσύ που είσαι ο μόνος που έχει πρόβλημα να έχεις δίκαιο;
giannis0000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 εμενα με συνδυασμο antivirus δε με εξυπηρετησε αντιθετως με δημιουργησε προβλημα. εσενα που σε εξυπηρετει βαλτο . ο καθενας εχει τη γνωμη του. οκ?
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 εμενα με συνδυασμο antivirus δε με εξυπηρετησε αντιθετως με δημιουργησε προβλημα. εσενα που σε εξυπηρετει βαλτο . ο καθενας εχει τη γνωμη του. οκ? εκατομμυρια ε? πω πω! http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html TOTAL DOWNLOADS: 61,476,831 DOWNLOADS LAST WEEK: 438,128 Και μόνο από μια σελίδα.
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 οκ με επεισες. το δουλευεις? εισαι ευχαριστημενος? αυτο αρκει φιλε. ασε εμενα να μη τα δουλευω αυτα τα προγραμματακια. οκ? οκ! Δεν σου είπε κανείς να το δουλεύεις εσύ.
matsutsas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Έκανα check disk, έτρεξα το malwarebytes σε safe mode, και ολοκλήρωσε το σκανάρισμα χωρίς πρόβλημα, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δηλαδή όταν το τρέχω σε κανονική εκκίνηση, ο υπολογιστής κάνει επανεκίνηση μόνος του. Υποψιάζομαι ότι κάποιοι drivers έχουν πρόβλημα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Καμιά άλλη ιδέα;
xatzis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Τουλάχιστον κατάφερες να το καθαρίσεις από malware σε safe mode? Ίσος κάποιο αρχείο συστήματος να έχει κολλήσει ιό και σβήνει την στιγμή που σκανάρει το συγκεκριμένο.
sistah Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αυτα τα ελληνο-χαζο-κολληματα ειναι που μας πανε πισω σε νοοτροπια. Επειδη του κολλησε το pc με το malwarebytes και ενας θεος ξερει σε τι κατασταση βρισκοταν το βγαλαμε προβληματικο. Και οχι τιποτα αλλο, μεταφερουν τις λανθασμενες εντυπωσεις σαν την γριπη και ειναι και σιγουροι!! Ολοι οι υπολοιποι ειναι κουτορνιθια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.