xatzis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μερικά gadget μου εμφανίζονται όπως στην παρακάτω εικόνα. Ξέρει κανείς από τι μπορεί ν έγινε αυτό κ πως μπορώ να το φτιάξω?
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μalwarebytes Θα του κάνεις Update και μετά θα κάνεις πλήρη σάρωση Καλό βέβαια θα είναι πριν το παραπάνω να δοκιμάσεις ένα απο αυτά που έχουν πρόβλημα, να το απεγκαταστήσεις και να το ξαναβάλεις. Αν δεν πιάσει σκαν
xatzis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Το είχα ήδη το Μalwarebytes έκανα σκάν και το μηχάνημα μου ήταν καθαρό άρα αυτό δεν προκλήθηκε από ιούς η κάτι τέτοιο... Άν έχει κανείς καμία ιδέα ας μου πει γιατί μου την έχει σπάσει... Βρήκα πολλούς οδηγούς στο γούγλε για το πως θα το φτιάξω αλλά κανένας δεν μου έκανε τη δουλειά.
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση δοκίμασες; Αν ναι δοκίμασε και ένα restore control panel -> Appearance & Personalization -> Restore desktop gadgets installed with Windows
xatzis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Yeap τα δοκίμασα και αυτά και δεν έγινε κάτι... είναι απο τα τελείως κουλά..!
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Για δοκίμασε αυτό http://www.insomnia.gr/topic/398718-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%b5%cf%82-%ce%bf%ce%b8%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%82/page__view__findpost__p__3860139
xatzis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αυτό με το UAC το είχα δοκιμάσει και δεν έκανε δουλειά το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση απο της "Δυνατοτιτες των Windows" όπως μου είπες κ πάλι δεν είχε αποτέλεσμα..
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Το Malwarebytes το έτρεξες σε full scan ή στο γρήγορο; Επανεκκινήσεις έκανες κατά τις αλλαγές στις Δυνατότητες των win; Πάντως δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Αυτό που θα έκανα ήτανε να δοκιμάσω ένα repair edit: Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την Java και να την ξαναβάλεις
xatzis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Το έτρεξα full scan Έκανα επανεκκινήσεις στις Δυνατότητες των win όποτε μου το ζητούσε. Θα δοκιμάσω αυτό με την java και θα σου απαν. anyway όπως και να'χει ευχαριστώ πολλή για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.