Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μπράβο στον ΑΝΤ1 για την πρωτοβουλία αυτή, προσφέροντας στο κοινό το πρώτο reality με ξεκατινιάσματα ανάμεσα σε MILF's!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μ΄αρέσει το concept. Μπράβο κι από εμένα!
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μισές δουλειές κάνουν εκει στον ΑΝΤ1. Ουτε ενα γυμνό, ουτε ενα πλακωτό? Τι πράγματα ειναι αυτά? Και το βαρέλι δεν εχει πάτο...
Kasrith Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μ΄αρέσει το concept. Μπράβο κι από εμένα! Εσύ μη χάσεις!
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αν δείξει τις δείξει και την ώρα που βγάζουν γούστα όπως τις άλλες housewifes,να γίνει στίκι για να το πάρουμε χαμπάρι και να αρχίσουμε να το βλέπουμε.Καλή επιλογή πάντως στις συμμετέχουσες.Θα μπορούσαν όμως και πολύ καλύτερα.
Sellers Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μ΄αρέσει το concept. Μπράβο κι από εμένα! ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ!!! αααααα
FarCry Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 συγνωμη βαζουν μπιπ στη λεξη πουτ....και οταν στο τελος αναφερει την Παναγια το αφηνουν ετσι? ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΣΡ να βριζουν τα θεια καποιος δε βλεπει τελος παντων?
panagos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ω! Αναφέρθηκε στο όνομα της Παναγίας χωρίς σοβαρό λόγο;;; Να μαστιγωθεί δημοσίως και να γράψει 1000 φορές "Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω!". Να γίνει παράδειγμα σε όλους τους βλάσφημους που τολμούν να εκφράζονται έτσι. Με συγχωρείτε τώρα, πάω να κάψω μια γάτα.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κλασσικη αγαπημενη φραση καριολας γυναικας που (νομιζει) της "ηρθαν" ολα στραβα και αναποδα στη ζωη της "δεν υπαρχουν αντρες καν". Αιντε ωρε με τα πεοδοχεια πολυτελειας.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ποιες ειναι ολες αυτες?Μου θυμισαν μια θεια μου γεροντοκορη που εχω,50αρα τραβηγμενη μεχρι εκει που δεν παει απο τις πλαστικες κ συμπεριφερεται ακριβως ετσι!Α κ ζητημα να ζυγιζει 50 κιλα
ZAKKWYLDE Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ένα αίσχος, την εποχή του ΔΝΤ, της απίστευτης ανεργίας όπου ο κόσμος κυριολεκτικά πεινάει μας προβάλουν τις άθλιες MILF που έχουν πάρει τη μισή Αθήνα για να κάνουν περιουσία και προβληματίζονται για το μανικιούρ και το κομμωτήριο. Έλεος πια΄...
margaritagr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 δε καταλαβαινω το νοημα της εκομπης... καποιες "επωνυμες" πλουσιες, που μας δειχνουν τις βιλλες τους και λενε για τη Μυκονο??
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ένα αίσχος, την εποχή του ΔΝΤ, της απίστευτης ανεργίας όπου ο κόσμος κυριολεκτικά πεινάει μας προβάλουν τις άθλιες MILF που έχουν πάρει τη μισή Αθήνα για να κάνουν περιουσία και προβληματίζονται για το μανικιούρ και το κομμωτήριο. Έλεος πια΄... Ε, γι' αυτό το κάνουν! Για τους πεινασμένους ντέ
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ένα αίσχος, την εποχή του ΔΝΤ, της απίστευτης ανεργίας όπου ο κόσμος κυριολεκτικά πεινάει μας προβάλουν τις άθλιες MILF που έχουν πάρει τη μισή Αθήνα για να κάνουν περιουσία και προβληματίζονται για το μανικιούρ και το κομμωτήριο. Έλεος πια΄... Και το χειρότερο δεν θα δείξουν και τις σκηνές που τις παίρνει η μισή Αθήνα.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Πολλά θες. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση ο Σειρινάκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.