Προς το περιεχόμενο

quicktime mac

dimvargr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλη σας μερα

Το πρόγραμμα Quicktime που περιλαμβάνεται στον iMac που αγορασα πρόσφατα δεν υποστηρλιζει αρχεία mpeg

Ακολουθώντας τις οδηγίες του προγραμματος για να κάνω επέκταση του προγράμματος ωστε να περιλαμβάνει αρχεία με επεκταση mpeg οδηγηθηκα στην σελίδα του Applestore (us) οπου εδωσα τα στοιχεία μου και τον αριθμό της πιστωτικής μου καρτας ώστε να κάνω download την επέκταση του προγράμματος για 20 περιπου δολλάρια. Αυτό δεν εγινε ποτε διότι μου απέρριπτε τον κωδικο τηλεφώνου τον οποίο δεν αναγνωριζε διοτι προφανως δεν ηταν απο την Αμερική .Τι γινεται σ αυτη την περίπτωση

Η καμερα που έχω αποθηκεύει αρχεια σε mpeg, τα αρχεία μεταφέρονται στον mac αλλά το quicktime δεν τα αναγνωριζει

Πως μπορω να παιξω αρχεία mpeg μεταφέροντας τα στον υπολογιστή από την κάμερα?

Στο εικονίδιο Apllestore που υπάρχει στον υπολογιστή και που προσφέρει διαφορες εφαρμογες για Apple δεν μπορω να βρω κατι αντιστοιχο η να κατεβάσω απο εκει την επεκταση του quicktime για τα αρχεία αυτά

(Αφἠστε που δεν θεωρώ σωστο , να έχεις αγοράσει έναν τετοιο υπολογιστεή με τετοιες δυνατότητες και να μην υποστηρίζει τέτοια αρχεια mpeg ωστε να χρειάζεται να πληρώσεις 20 ευρω για να μπορείς να τα παίξεις)

Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω οδηγίες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δοκιμασε το Perian

Υ.Γ troll: Μα η λογικη τους λεει: Αφου υπερπληρωσες για να αγορασεις τον ''υπερ-υπολογιστη''

τι σου ειναι τα 20ευρουλακια? ουτε τσιχλες δεν περνεις.. :devil:

Το τηλέφωνο με τι μορφή το έδωσες;

Η κωδικός χώρας για να δώσεις τηλέφωνο της Ελλάδας σε κάποιον στο εξωτερικό είναι +30 ή 0030 και στην συνέχεια τον αριθμό τηλεφώνου χωρίς κενά.

Το έδωσες έτσι και δεν στο δέχτηκε;

Πάντως είναι γελοίο να πρέπει να πληρώσεις για την δυνατότητα αναπαραγωγής mpeg αρχείων. Μήπως αγόρασες την δυνατότητα κωδικοποίησης σε mpeg;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...