Stelios32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Έχω διαγράψει απο τα έγγραφα μου , τον φάκελο της επιφάνειας εργασιάς , με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστέι όλα όσα είχα στην επιφάνεια εργασιας μου ! Πως μπορώ να αποκαταστήσω αυτό το πρόβλημα? Μπορω να το ξαναβρώ το έγγραφο αυτό κάπου?
jojos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κατέβασε κάποιο προγραμμα για recover αρχείων.Προσωπικά χρησιμοποιώ το Active file recovery,αλλα δεν ειναι δωρεαν δυστυχώς.Υπάρχουν πολλά free αυτής της κατηγορίας.Ψάξε στο google κάτι θα βρεις.
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δεν είναι στον κάδο ανακύκλωσης; Αν όχι χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα ανάκτησης και παρακάλα να τα βρει πχ Active @ file recovery Αν γράφεις από αυτό το Pc και πας για ανάκτηση, καλό θα είναι να το κλείσεις, να χρησιμοποίησεις ένα άλλο Pc για κατέβασμα του προγράμματος για να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερες πιθανότητες να βρεις τα σβησμένα.
venumis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κάνε ενα restore system σε μια παλιοτερη χρονική στιγμή, πριν σβήσεις δλδ αυτο που έσβησες !
karmen1983 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κάνε ενα restore system σε μια παλιοτερη χρονική στιγμή, πριν σβήσεις δλδ αυτο που έσβησες ! Ποια αρχεία αλλάζουν κατά την επαναφορά συστήματος; Η Επαναφορά Συστήματος επηρεάζει αρχεία συστήματος των Windows, προγράμματα και ρυθμίσεις μητρώου. Μπορεί επίσης να κάνει αλλαγές σε δέσμες ενεργειών, σε αρχεία δέσμης και σε άλλους τύπους εκτελέσιμων αρχείων στον υπολογιστή σας. Σημείωση Σημείωση Η Επαναφορά Συστήματος δεν επηρεάζει προσωπικά αρχεία, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έγγραφα ή φωτογραφίες, επομένως δεν μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε ένα διαγραμμένο αρχείο. Αν έχετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, μπορείτε να ανακτήσετε τα αρχεία που θέλετε από ένα αντίγραφο ασφαλείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.