ritakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Παιδια, πιστευω ειναι πραγματικη ευκαιρια. Το μονο μειωνεκτημα: ο σκληρος δισκος του που ειναι 8 GB (παρολα αυτα εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι SSD). Για οτι αλλο θελετε να δειτε πατηστε εδω.
www_simos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 "Περιορισμένος αριθμός τεμαχίων". Αυτό σημαίνει ένα κομάτι. Στο πλαίσιο-stock ένα=κανένα. Οπότε...
telarin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Στο στοκατζίδικο πλέον βάζουν διαθέσιμα προς πώληση ακόμη και επιστροφές επισκευασμένων που ξαναχάλασαν
xristoforos89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κατα 99% θα ειχε καψει φλατζα για να το εχουν στο stock house. Οποτε καλυτερα να δωσεις 50 ευρω παραπανω, να το παρεις καινουριο και με full εγγυηση.
paylidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Κατα 99% θα ειχε καψει φλατζα για να το εχουν στο stock house. Οποτε καλυτερα να δωσεις 50 ευρω παραπανω, να το παρεις καινουριο και με full εγγυηση. +1000 και δε θα εχει μονο 8 γιγα σκληρό ούτε μονο 8,9" οθονη... αυτό ειναι ήδη κανα 2 ετών μοντέλο και δε θα επρεπε ουτε 100 να το εχουν.
ritakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ναι, ουτε 100 δεν θα επρεπε να το πουλανε. Ελα μου ομως που σε αγγελιες το πουλανε μεταχειρησμενο 140 και βαλε. Γενικα επειδη ψαχνω να παρω κατι τελευταια και δεν εφταναν τα λεφτα για καινουριο ειπα να δω κατι σε μεταχειρησμενο, αλλα οταν ειδα σε τι παραλογες τιμες τα πουλανε, η τιμη του συγκεκριμενου μου φανηκε λογικοτατη. Να φανταστειτε οτι εχω το Acer Aspire 1414WLMi 1.3GHz Celeron M, 512MB DDR1 και 40GB IDE 4200RPM και αντιστοιχα μηχανηματα τα πουλανε μεταχειρησμενα 200+ ευρω. Με κριτηριο οτι θες τουλαχιστον 250euro για να παρεις το αμεως επομενο φθηνοτερο netbook, τα 142 ειναι προσφορα (δεδομενου οτι 50+ εχουν τα windows αυθεντικα), και εχει και ενσωματωμενο 3G Modem
kalmik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Mειονέκτημα 1: stock house ΠΛΑΙΣΙΟΥ Mειονέκτημα 2: δεν έχει ανεμιστήρα ψύξης Μειονέκτημα 3 και 4: παλιό μοντέλο και αργός SSD Συμπέρασμα. δεν αξίζει 150 ευρώ και μάλιστα με περιορισμένη εγγύηση Ηθικό δίδαγμα: Ψάξτε για κανά μτχ. σχεδόν καινούργιο με ελάχιστη χρήση. Τα δίνουν 150-200 ευρω και είναι ΚΑΤΑΚΑΙΝΟΥΡΓΑ αν ξέρεις πέντε πράγματα! Ναι, ουτε 100 δεν θα επρεπε να το πουλανε. Ελα μου ομως που σε αγγελιες το πουλανε μεταχειρησμενο 140 και βαλε. Γενικα επειδη ψαχνω να παρω κατι τελευταια και δεν εφταναν τα λεφτα για καινουριο ειπα να δω κατι σε μεταχειρησμενο, αλλα οταν ειδα σε τι παραλογες τιμες τα πουλανε, η τιμη του συγκεκριμενου μου φανηκε λογικοτατη. Να φανταστειτε οτι εχω το Acer Aspire 1414WLMi 1.3GHz Celeron M, 512MB DDR1 και 40GB IDE 4200RPM και αντιστοιχα μηχανηματα τα πουλανε μεταχειρησμενα 200+ ευρω. Με κριτηριο οτι θες τουλαχιστον 250euro για να παρεις το αμεως επομενο φθηνοτερο netbook, τα 142 ειναι προσφορα (δεδομενου οτι 50+ εχουν τα windows αυθεντικα), και εχει και ενσωματωμενο 3G Modem Αν οι τιμές μτχ. είναι παράλογες, να παίρνεις τηλ. ή να στέλνεις email και να το λες. Στους δύσκολους καιρούς μας, μην πιστεύεις ότι οι πραγματικές αγοραπωλησίες μτχ. γίνονται στις τιμές που ζητάνε οι χρήστες. Απλά όσοι έιναι παράλογοι στις απαιτήσεις τους μένουν να κοιτάνε τα αντικείμενα...
ritakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αν το εχω κανει λεει. Ζηταγα καποιον να μου πουλησει ενα netbook στα 100 ευρω απο 130-140 που ηθελε, και μου ελεγε οτι ειναι πολυ λιγα. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ακομα αφελεις που πανε και τα αγοραζουν σε παραλογες τιμες, και γι αυτο δυσκολα κανεις σου ριχνει την τιμη.
paylidis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Acer Aspire 1414WLMi 1.3GHz Celeron M, 512MB DDR1 και 40GB IDE 4200RPM και αντιστοιχα μηχανηματα τα πουλανε μεταχειρησμενα 200+ ευρω. εγω που εχω το wind με 199€ αγορά, 2gb ram, 250 hdd, γνησια xp+7 και υπολοιπο εγγυησης ποσο θα επρεπε να το πουλησω...; 500?
deadp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ένα διακοσάρι το δίνουν κάποιοι το Wind... Βέβαια, το δίνουν ακόμη, δεν το έδωσαν.
xristoforos89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αν το εχω κανει λεει. Ζηταγα καποιον να μου πουλησει ενα netbook στα 100 ευρω απο 130-140 που ηθελε, και μου ελεγε οτι ειναι πολυ λιγα. Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ακομα αφελεις που πανε και τα αγοραζουν σε παραλογες τιμες, και γι αυτο δυσκολα κανεις σου ριχνει την τιμη. Μονο εγω κοβω ρε παιδια 50ευρα στα πραγματα που πουλαω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.