zizu10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω ένα iphone 3g και το έχω συγχρονίσει μέσω itunes στον παλιό μου υπολογιστή, ο οποίος έχει για λειτουργικό Windows XP Pro... Προ ημερών αγόρασα ένα κανούριο macbook pro αλλά όταν προσπάθησα να συγχρονίσω το κινητό μου με τον συγκεκριμένο υπολογιστή μου έβγαλε μήνυμα ότι το εν λόγω τηλέφωνο είναι συγχρονισμένο σε ένα άλλο pc και πως μπορώ να το συγχρονίσω και με αυτό κάτι το οποίο θα επιφέρει όμως την απώλεια όλων των δεδομένων μου... Και το ερώτημα είναι πως μπορώ να το συγχρονίσω με τον καινούριο υπολογιστή χωρίς να χάσω δεδομένα??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχω ένα iphone 3g και το έχω συγχρονίσει μέσω itunes στον παλιό μου υπολογιστή, ο οποίος έχει για λειτουργικό Windows XP Pro... Προ ημερών αγόρασα ένα κανούριο macbook pro αλλά όταν προσπάθησα να συγχρονίσω το κινητό μου με τον συγκεκριμένο υπολογιστή μου έβγαλε μήνυμα ότι το εν λόγω τηλέφωνο είναι συγχρονισμένο σε ένα άλλο pc και πως μπορώ να το συγχρονίσω και με αυτό κάτι το οποίο θα επιφέρει όμως την απώλεια όλων των δεδομένων μου... Και το ερώτημα είναι πως μπορώ να το συγχρονίσω με τον καινούριο υπολογιστή χωρίς να χάσω δεδομένα??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων... νομιζω μπορεις πρωτα να το κανεις backup στο macbook και μετα αφου επιλεξεις να συγχρονιζει με τον νεο υπολογιστη να το κανεις restore from backup και να χρησιμοποιεις πλεον τον καινουριο υπολογιστη για τα sync σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.