Προς το περιεχόμενο

mail απο εμένα σε .... εμένα

leonkgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , τα φώτα σας παρακαλώ ,

έχω ένα λογαριασμό mail στο yahoo.gr κατά καιρούς στα εισερχόμενα μου εμφανίζει μαιλ από "εμένα" προς "εμένα" με περιεχόμενα άσχετα διαφημιστικά , το ίδιο και σε αρκετούς που έχω αποθηκευμένους σαν "φιλους" , μετά από σκανάρισμα με avast βρήκε τίποτα .... pls help γιατί κινδυνεύω να μπω στην μαύρη λίστα από όλους .... θα στέλνω κανα μαιλ και θα πηγαίνει κατευθείαν στα spam ....

Δημοσ.

και δεν θα βρεις κατι αυτο ειναι το σιγουρο.γενικα για να ξερεις.ο καθενας μπορει να στειλει email και να φενεται οτι θελει αυτος.μπορεις να στειλεις email και να φενεται οτι εισαι ο παπανδρεου ο ιδιος η το dnt.Δεν υπαρχει ελεγχος το τι Mail θα βαλεις.ο μονος ελεγχος ειναι οτι ο διακομιστης εξερχομενης σου αλληλογραφιας θα πρεπει να ειναι αυτος της εταιρειας που εχεις ιντερνετ αλλιως Rely denied.κατα τα αλλα αν καποιος εστειλε ενα εμαιλ τα κλασσικα chain mail απλα καποιος εχει μαζεψει καμποσες χιλιαδες email και στελνει email να φαινονται οι ειναι απο αυτους ωστε ολοι οι γνωστοι σου να το ανοιξουν κτλ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω την εξης απορία , δεν μιλάω απλά για το "όνομα " αλλά σαν αποστολέας φαίνεται "[email protected]" το δικό μου μαιλ , γίνεται αυτό ? μπορώ να στείλω εγώ μαιλ σαν "[email protected]" ας πούμε ? και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος αντιμετώπισης , ουφφφ τέλος πάντων ... ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου .... μην σε ζαλίζω μέρα που είναι . καλά κούλουμαααα ..........

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποίησες καμία υπηρεσία του τύπου "find who deleted you from messenger"; Για καλό και για κακό, κάνε και μία αλλαγή στον κωδικό σου

Δημοσ.

δεν είναι περίεργο. Κλασσικό mail spoofing είναι. Το gmail που κάνει λίγο πιο έξυπνο έλεγχο τα στέλνει στα spam, Για το yahoo δεν ξέρω. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά να τα αγνοείς.Πάντως καλό είναι να αλλάξεις τον κωδικό, ώστε σε περίπτωση που είναι κάτι άλλο να το αντιμετωπίσεις.

Δημοσ.

Το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ το θέμα με κάποιον λογαριασμό που είχα καιρό να ελέγξω.

Είδα ότι είχε στα αποσταλμένα ένα spam mail. Ρώτησα τους αποδέκτες που είχε δηλωμένους (όλους από την λίστα με τις επαφές μου) και μου είπαν ότι όντως πήραν ένα τέτοιο mail αλλά κατάλαβαν ότι ήταν spam και το στούταραν αμέσως.

Άλλαξα αμέσως τον κωδικό. Ελπίζω να σταματήσει έτσι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω την εξης απορία , δεν μιλάω απλά για το "όνομα " αλλά σαν αποστολέας φαίνεται "[email protected]" το δικό μου μαιλ , γίνεται αυτό ? μπορώ να στείλω εγώ μαιλ σαν "[email protected]" ας πούμε ? και δεν υπάρχει κάποιος τρόπος αντιμετώπισης , ουφφφ τέλος πάντων ... ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου .... μην σε ζαλίζω μέρα που είναι . καλά κούλουμαααα ..........

Ναι μπορεις να στειλεις σαν οποιοσδηποτε. Μπορεις ακομα και το πεδιο To: (δηλαδη το προς) να το συμπληρωσεις με οτι θες. Δηλαδη να στειλει mail σε καποιον (που υπαρχει προφανως ωστε να το λαβει) αλλα το "προς" πεδιο να γραφει κατι διαφορετικο απο τη δικια του διευθυνση!

Δες το παρακατω

http://www.all-nettools.com/forum/showthread.php?t=3230

Δεν υπαρχει αντιδοτο σε αυτο. Ετσι εχει σχεδιαστει το πρωτοκολλο. Ενα ακραιο μετρο που εχει παρει η Yahoo ειναι οτι απαγορευει mail απο οποιοδηποτε dynamic IP, η IP που ειναι γνωστο οτι προοριζεται για οικιακη χρηση.

Φυσικα η IP απο την οποια προερχεται το email φαινεται αν επιλεξεις να δεις τα full headers του email που σου ηρθε. Τοτε θα ειναι προφανες οτι προκειται για spoof.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...