Προς το περιεχόμενο

crossfire...δεν ξερω...

AntonisTEFAA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Υ/Π με τα εξης χαρακτηριστικα... τροφοδοτικο:650watt-24PIN CHIFTEC,Μητρικη:Μ/Β ASUS P5E(s775,DDR2,X38),CPU INTEL CORE 2 QUAD Q6600(775\2.4GHZ)T , Cooler:COOLERMASTER HYPER TX 2, RAM CORSAIR 2GB KIT DDR2 800 4-4-4-12,Καρτα γραφικων: SVGA PCI-EX TWINTECH 9600GT 512MB... που τον πηρα πριν απο 3 χρονια και πιστευω οτι ισως ηρθε η ωρα να παρω καμια ακομη καρτα γραφικων,αλλα δεν ξερω και πολλα..θελω αν μπορειτε να μου προτινεται μια καρτα γραφικων καλη και οικονομικη που θα μπορουσα να βαλω καθως και πως γινεται το crossfire :P ευχαριστω...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η καρτα σου ειναι nvidia αρα πας για sli.θες αλλη μια ιδιων χαρακτηριστικων,ας ειναι και απο αλλο κατασκευαστη.αλλα καλυτερα να παρεις καμια καινουρια.

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169500 αυτη ειναι η οθονη... τον Υ/Π τον ειχα παρει για ιντερνετ και παιχνιδια... αλλα παιχνιδια περισσοτερο... τωρα απο ποσο δεν ξερω ακριβως δυστυχως.... θελω μαζι με την 2η να μου κρατησουν αρκετο καιρο γιατι βλεπω καινουργια παιχνιδια με πολυ καλα γραφικα... και ισως αλλαξω και οθονη αργοτερα αν ειμαι καλα οικονομικα...
Δημοσ.

δεν θα παω για αμεση αγορα,αλλα αν ολα πανε καλα πιστευω μεχρι 150 ισως μπορεσω να δωσω...υπαρχουν καλες σε αυτα τα λεφτα η ειναι λιγα??

Δημοσ.

ok...ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας...και κατι τελευταιο,δε χρειαζεται για να βαλω καλυτερη καρτα γραφικων να αλλαξω μιτρικη η κατι αλλο ετσι? δεν παιζει ρολο...

Δημοσ.

Οχι δέν θα χρειαστεί, το psu έχει 2 pcie connectors? γιατί δέν ξέρω αν θέλει 2 αυτή η κάρτα

Δημοσ.

Οχι δέν θα χρειαστεί, το psu έχει 2 pcie connectors? γιατί δέν ξέρω αν θέλει 2 αυτή η κάρτα

δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα που μου λες.... χεχε... αλλα για να λεει ο φιλος απο πανω οτι θα ειμαι οκ,μαλλον ετσι θα ειναι.... ευχαριστς και παλι παιδιααα!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...