kenmitsakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 εχω το winamp το προγραμματακη και εχω φτιαξει κατηγοριες απο τραγουδια και πηγα να φτηξω και μια για της ταινιες αλλα παταω να δω μια ταινια .avi και δεν εχω εικονα αλλα ηχο ειναι ολα οκ. γιατι μου το κανει αυτο; πρωτη φορα χρεισημοποιηω το winamp για ταινες. ξερει κανεις; ευχαριστω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Η συγκεκριμενη ταινια παιζει κανονικα με αλλους players στον υπολογιστη σου?
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πρέπει να περάσεις ξεχωριστούς codec στο Η/Υ σου,π.χ. το ffdshow tryout για να βλέπεις ταινίες με προγράμματα που δεν τους έχουν ενσωματωμένους π.χ. smplayer.
kenmitsakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Η συγκεκριμενη ταινια παιζει κανονικα με αλλους players στον υπολογιστη σου? ναι με το classic media player . ----------------------------------------------------------- εγω θελω να το winamp να παιζω που τα εχει τα ερχεια τακτοποιημενα σε playlist .
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Όπως βλέπεις εδώ και το classic έχει ενσωματωμένους codec,κάνε αυτό που σου είπα πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.