arxaggelos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Παιδιά έχειαγοράσει κανένας αυτό το τσαντάκι μηρού; Θέλω ένα για το ποδήλατο, αλλά γενικά θα το φοράω και άνευ διδκύκλου. Τα βρίσκω πολύ βολικά. Τα κλασικά τσαντάκια μηρού δεν μου πολυαρέσουν γιατί φουσκώνουν πάρα πολύ, ενώ αυτό είναι λεπτό σχεδόν σαν αυτά που έχει η δημοτική αστυνομία (μόνο που εκείνα είναι τετράγωνα. Αν το έχει κανένας ας πει μια γνώμη.
kalosdios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Έχω τέτοιο τσαντακι φίλε είναι απίστευτα βολικό είναι το δεύτερο που περνώ και δεν το αλαζω με τίποτα.
tarantules Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Χαζεύοντας στο συγκεκριμένο site, στην κατηγορία Medic First Aid έχει κουτιά πρώτων βοηθειών από 18 ευρώ έως και 125 ευρώ χωρίς να αναφέρει καν το τι περιέχουν μέσα.Φυσικά και αυτό που είναι πιο ακριβό θα είναι πιο πλήρες από κάποιο φτηνό, αλλά ρε μάγκες βάλτε μια περιγραφή να ξέρουμε τι είναι το καθένα.Το site σας μάρανε να φτοιάξετε
ferongr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Το να κουβαλας εξτρα βαρος στο μηρο δεν δημιουργει προβληματα κατα το πεταλαρισμα? Ενα τσαντακι μεσης φαινεται πιο πρακτικο (αν και δεν ειναι της μοδος).
arxaggelos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Το να κουβαλας εξτρα βαρος στο μηρο δεν δημιουργει προβληματα κατα το πεταλαρισμα? Ενα τσαντακι μεσης φαινεται πιο πρακτικο (αν και δεν ειναι της μοδος). Δεν είναι τόσο το βάρος όσο η θέση του κάτω ιμάντα, που μπορεί να εμποδίζει το πάνω-κάτω του ποδιού. Εξαρτάται βέβαια και τί σκοπεύει κανείς να βάλει μέσα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
kalosdios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το τσαντακι μηρου είναι ένας τύπος σχεδόν και έχω και δεν το αποχωριζομε με τίποτα παντού και πάντα.
panosno1com Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 τα τσαντακια που μπαινουν χιαστι στον ωμο πως λεγονται ξερει κανεις? επισης, υπαρχει τσαντακι μηρου σε μικρο μεγεθος? δλδ να χωραει ενα πορτοφολι ας πουμε ...
kalosdios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Τόσο μικρό δεν νομίζω.αλλα αποτί ξέρω είναι της petagon και βγαζει και χιαστί και μηρου.εγώ έχω μηρου είναι το δεύτερο και το έχω πάντα μαζί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.