NeuroN Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ψάχνω ενα προγραμματακι που να δείχνει το στρες (θερμοκρασίες, ποσοστά χρήσης, ταχύτητες) σε cpu, ram, gpu την ωρα που ο υπολογιστής κανει κατι (τρεχει game fullscreen, παιζει ταινία, είναι idle...). Ετσι ωστε οταν ζορίζεται καπου να μπορω να δω ποιο ακριβώς κομματι εφτασε στα στα ορια του. Οχι ενα οποιοδήποτε benchmark tool ή ενα stress tester αλλα ενα monitor που να δείχνει πως τα παει το μηχάνημα και να το εμφανίζει on-screen πανω δεξιά πχ. Αν ξέρετε ενα συγκεκριμένο πείτε μου για να με βγαλετε απο το ψάξιμο.
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Θες κάτι σαν αυτό στη φώτο να υποθέσω. Είναι το everest και μπορείς να ρυθμίσεις ποιες πληροφορίες να εμφανίζει. Από θερμοκρασίες μέχρι στροφές ανεμιστήρων.
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 http://www.simplehelp.net/2006/07/12/how-to-use-the-task-manager-to-monitor-andor-speed-up-your-pc/
NeuroN Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Α ναι το everest ειχα βαλει παλια νομιζω. Το OSD του δεν φαινεται αν τρεξεις fullscreen game, δοκιμασα και με always on top. Επισης για gpu όσων αφορά το στρες εμφανίζει μονο την θερμοκρασία της. Μαλλον πρεπει να βρω προγραμμα μονο για gpu για να δω ποσο στρεσαρεται.
macabre_sunsets Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Έχεις σκεφτεί καθόλου κάτι τέτοιο; CPU/RAM usage εμφανίζει σίγουρα*. Fan speed επίσης εάν έχεις το speedfan νομίζω*. Για GPU όμως είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράματα*. *Μέσω του προγράμματος LCD Smartie
casperino Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ενας συνδυασμός Rainmeter και Core Temp, απο μένα... Ολα αυτα που θές τα έχω κάνει με το Rainmeter. Για gpu δεν εχω ψάξει...
ioannnis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Mιας και μιλατε για Everest και SpeedFan, μπορειτε να μου πειτε τι ειναι μια 8ερμοκρασια >80οC που παρατηρω? Στο μεν SpeedFan ειναι στο Τemp3 με αναφερομενο chip ιδιο με τα Τemp1&2. Στο δε Everest ειναι στην ενδειξη CPU. Aυτη τη στιγμη εχει λεει 84oC ενω οι 3 πυρηνες ειναι εκαστος στους 34οC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.