Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα all in one


chill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειάζομαι ένα πολυμηχάνημα all in one. Όντας παντελώς άσχετος στο αντικείμενο θέλω γνώμες. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα σάρωσης / εκτύπωσης μιας και θα είναι για home use. Επιπλέον δεν με ενδιαφέρει το κόστος ανά σελίδα, δεδομένου ότι θα κάνω refill στα μελάνια. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και αυτό αν έχετε να αντιπροτείνεται κάτι ευχαρίστως να σας ακούσω. Η παραγγελία πρέπει να γίνει μέχρι την Τρίτη μιας και το χρειάζομαι άμεσα και μπορώ να διαθέσω max 170 ευρώ.

 

Και μια χαζή ερώτηση, είπαμε άσχετος :P, μελάνια έχουν μέσα στην συσκευασία έτσι? Μην βγω τελείως off budget.........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γιατί πας σε τόσο ακριβά μηχανήματα? Εγώ παρήγγειλα αυτό για ένα φίλο.. Μια χαρά μέχρι τώρα και παίρνει τα μελανάκια τα 364.. Ακόμη και γνήσια βγαίνουν 7€ το κομμάτι.. Επίσης έχει την δυνατότητα για "σύστημα συνεχούς ροής" σε περίπτωση που χρειαστεί πολλές εκτυπώσεις..

 

Πες λίγο πιο συγκεκριμένα τι θες, γιατί αν το θες για απλά πράματα τσάμπα θα δώσεις τόσα λεφτά που σκέφτεσαι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να έχει fax (ξέχασα να το αναφέρω) και θέλω να έχει και wireless δικτύωση γι'αυτό και τσέκαρα αμέσως την πιο ακριβή κατηγορία. Εξάλλου δεδομένου ότι αυτά τα μηχανήματα δεν τα αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο πιστεύω ότι αξίζει να δαπανήσεις "λίγο" περισσότερα.........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλά λεφτά για οικιακή χρήση, κατά τη γνώμη μου. Γιατί δνε πάιρνεις κάτι τέτοιο; Όπως και να'χει, εγώ προσωπικά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Canon, πολύ λιγότερη στην HP και σχεδόν καθόλου στην Lexmark.

 

Υπάρχουν καιπολύ φθηνότερες λύσεις από αυτό που προτείνω, απλά το κοίταξα πρόχειρα με βάση τα specs που έχουν αυτά που παραθέτεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...