Προς το περιεχόμενο

Μεταξύ GTX560,6950 1/2 GB

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει :Ρ

Κοίταξα και manually να κάνω apply το 2ο save με τα ανεβασμένα ρολόγια .. αλλά loadαρει το 1ο..

Δοκίμασα το furmark όπως είπες άλλα klain!

Btw, ωραίο wallpaper :wub:

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει :Ρ

Κοίταξα και manually να κάνω apply το 2ο save με τα ανεβασμένα ρολόγια .. αλλά loadαρει το 1ο..

Δοκίμασα το furmark όπως είπες άλλα klain!

Btw, ωραίο wallpaper :wub:

Monika... :wub:

Δεν ξέρω ρε φίλε τι παίζει με σένα και δεν δουλεύει το auto. Περίεργα πράγματα... :-(

Δημοσ.

Αρα να δοκιμάσω την αφαιρεση των 11.2 μεσα απο safe mode..

Μετα ξανακοιταω τις ρυθμίσεις.. στην χειρότερη βγάζω πάλι το afterburner!

Άντε να ξεβαρεθώ και updatαρω :Ρ

danke εως τωρα lion:D

Δημοσ.

Nαι ρε σύ δεν μπορεί κάτι παίζεται αφού σε μένα λειτουργεί κανονικά και με τους 11.2 τους οποίους έβαλα πρόσφατα αλλά και με τις παλιότερες εκδόσεις του catalyst.

Mήνες το έχω έτσι απλά αλλάζω οδηγούς.

Τίποτα Νίκο. Ότι άλλο προκύψει και μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως. :)

Δημοσ.

Σήμερα τα profiles δούλεψαν κανονικά.. αλλά. με 1250 ρεύμα και 1000/1200 τα ρολόγια που φαινομενικά η συγκεκριμένη δεν θα είχε πρόβλημα μου εμφανίζει τα εξής προβλήματα μετά από κάποια λεπτά παιχνιδιού.

Είναι θέμα κλοκαρίσματος ε;

dsc02741mj.jpg

dsc02740b.jpg

*(βρήκα ένα δεκαρικάκι τελικως - να την πάω πίσω να πάρω αυτήν εδώ; http://www.multirama.gr/products/product?pid=0570499&catid=020300 )

Αλλά δεν βρίσκω κάποιο review της... παραμόνο της Golden Sample)

Δημοσ.

όλες οι κάρτες δε κλοκάρουν το ίδιο..η συγκεκριμένη gtx560 είναι reference design οπότε όποιο review και να δεις δεν αλλάζει κάτι...

αν μπορείς να την αλλάξεις με ένα δεκάρικο, ναι κάντο γιατί μιλάμε για κάρτα στα επίπεδα της 6950

Δημοσ.

όλες οι κάρτες δε κλοκάρουν το ίδιο..η συγκεκριμένη gtx560 είναι reference design οπότε όποιο review και να δεις δεν αλλάζει κάτι...

αν μπορείς να την αλλάξεις με ένα δεκάρικο, ναι κάντο γιατί μιλάμε για κάρτα στα επίπεδα της 6950

Mάλλον αυτό θα κάνω να τελειώνω.

Μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε Multirama έτσι;

Δημοσ.

Mάλλον αυτό θα κάνω να τελειώνω.

Μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε Multirama έτσι;

λογικά ναι, αλλά με τι αιτιολόγηση θα την αλλάξεις?

Δημοσ.

λογικά ναι, αλλά με τι αιτιολόγηση θα την αλλάξεις?

Ότι δεν απέδωσε όπως είχα δει σε reviews; ξέρω γω :P

Αν και την 1η φορά δεν μπορεί να σε ρωτήσει τίποτα το κατάστημα.

Αν το ξανακάνει ο πελάτης και το κατάστημα θεωρήσει ότι το κάνει επίτηδες και κάνει κατάχρηση του δικαιώματος του,τότε, μπορεί να αρνηθεί την αλλαγή του προϊοντος.

Δημοσ.

Ότι δεν απέδωσε όπως είχα δει σε reviews; ξέρω γω :P

Αν και την 1η φορά δεν μπορεί να σε ρωτήσει τίποτα το κατάστημα.

Αν το ξανακάνει ο πελάτης και το κατάστημα θεωρήσει ότι το κάνει επίτηδες και κάνει κατάχρηση του δικαιώματος του,τότε, μπορεί να αρνηθεί την αλλαγή του προϊοντος.

κοίτα κανονικά αν γυρίσεις την κάρτα με τη συσκευασία και όλα τα παρελκόμενα είναι υποχρεωμένοι να σου την αλλάξουν, βέβαια το τι θα κάνουν είναι άλλο θέμα.

Στα mediamarkt πάντως το κάνουν χωρίς να σου πουν κάτι..Αν πας πάντως ενημέρωσε μας για το τι σου είπαν..

Δημοσ.

Παίδες ακούστε φάση πάντως.Ήμουν στο τσακ για να κλείσω μια δουλίτσα για το καλοκαίρι και θα πουλούσα το pc για να πάρω λαπτοπ.. η οθόνη ήταν εντός της μιας βδομάδας από την αγορά και τους έστειλα email(MSYSTEMS) για να την γυρίσω πίσω γιατί τελικώς "μπλαμπλαμπλα".

Δέχτηκαν ακόμη και αν περνούσαν οι 2 βδομάδες.. επίσης μου πρόσφεραν όλο το ποσό πίσω σε μετρητά αν εγώ δεν ήθελα να μείνει στον λογαριασμό μου..

Άρα όλα τα άλλα είναι μ@λακίες...

Δευτέρα πάντως θα έχω ενημερώσει! Σας ευχαριστώ όλους!

Δημοσ.

Παίδες ακούστε φάση πάντως.Ήμουν στο τσακ για να κλείσω μια δουλίτσα για το καλοκαίρι και θα πουλούσα το pc για να πάρω λαπτοπ.. η οθόνη ήταν εντός της μιας βδομάδας από την αγορά και τους έστειλα email(MSYSTEMS) για να την γυρίσω πίσω γιατί τελικώς "μπλαμπλαμπλα".

Δέχτηκαν ακόμη και αν περνούσαν οι 2 βδομάδες.. επίσης μου πρόσφεραν όλο το ποσό πίσω σε μετρητά αν εγώ δεν ήθελα να μείνει στον λογαριασμό μου..

Άρα όλα τα άλλα είναι μ@λακίες...

Δευτέρα πάντως θα έχω ενημερώσει! Σας ευχαριστώ όλους!

δεν αντιλέγει κανείς είναι δικαιωμά σου, όπως προείπα και στα mediamarkt το κάνουν. Το θέμα είναι πόσο θα σε ταλαιπωρήσουν και πόσο θα το τραβήξεις εσύ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...