Silverage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Παιδιά θέλω να δοκιμάσω ένα πρόγραμμα σχεδιασμού 3D αντικειμένων δωρεάν όμως.Κοίταξα το AutoCAD που έχω διαβάσει και εδώ αλλά μόλις είδα την τιμή καράφλιασα.Υπάρχει δωρεάν έκδοση του;Αν όχι υπάρχει κάποιο άλλο δωρεάν πρόγραμμα σαν το autocad;
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τι θελεις να σχεδιασεις?Δεν θα βρεις κατι δωρεαν με τις δυνατοτητες του autocad, αλλα αν αυτα που θελεις να σχεδιασεις δεν απαιτουν autocad, θα βρουμε ακρη.
Silverage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Θέλω να σχεδιάζω 3D αντικείμενα ερασιτεχνικά έτσι να δοκιμάσω.Θέλω να σχεδιάζω οτιδήποτε απο σπίτια ως δέντρα, αμάξια (όσο μπορώ τουλάχιστον) αλλά τρισδιάστατα σαν κάτι βίντεο που είδα και εφτιαχνε ένα σπίτι με τόιχους, πόμολα στις πόρτες κτλ. 4500 ευρώ πάντως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ να δωσω.
Dr Marley Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το blender είναι δωρεάν είναι πολύ κάλο Blender
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Θέλω να σχεδιάζω 3D αντικείμενα ερασιτεχνικά έτσι να δοκιμάσω.Θέλω να σχεδιάζω οτιδήποτε απο σπίτια ως δέντρα, αμάξια (όσο μπορώ τουλάχιστον) αλλά τρισδιάστατα σαν κάτι βίντεο που είδα και εφτιαχνε ένα σπίτι με τόιχους, πόμολα στις πόρτες κτλ. 4500 ευρώ πάντως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ να δωσω. Aφου μιλαμε για κατι ερασιτεχνικο ριξε μια ματια στο sketchup (το οποιο ανετα μπορει να εξελιχθει σε επαγγελματικη δουλεια) Το blender που αναφερθηκε αξιζει σιγουρα (ετοιμασου για αρκετο διαβασμα αν το ξεκινησεις κ μια μικρη δυσκολια στην προσαρμογη αν εχεις δουλεψει αρκετα με 3dmax)
kakofonixx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 δες το sketchup της google ειναι δωρεαν, εχει ευκολα μενου και με αρκετη εξασκηση μπορεις να κανεις πολλα πραγματα
Dr Marley Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 αν θες υπάρχει και το maya υπάρχουν και πολλά βιβλία για το θέμα άλλα θέλει πολύ διάβασμα εγω είχα ασχοληθεί πιο παλιά και πήρα το βιβλίο 3dsMax6 κάλο ήταν
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 αν θες υπάρχει και το maya Υποθετω πως αν δεν θελει να δωσει τα x χιλιαρικα για το autocad, μαλλον δεν θα τα δωσει και για το maya
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μπορεί να το βρει πειραγμένο Οπως και το autocad. Aλλα δεν ζητησε κατι τετοιο αν προσεξες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.