Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμά σχεδιασμού 3D

Silverage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να δοκιμάσω ένα πρόγραμμα σχεδιασμού 3D αντικειμένων δωρεάν όμως.Κοίταξα το AutoCAD που έχω διαβάσει και εδώ αλλά μόλις είδα την τιμή :shock: καράφλιασα.Υπάρχει δωρεάν έκδοση του;Αν όχι υπάρχει κάποιο άλλο δωρεάν πρόγραμμα σαν το autocad;

• Moderators
Δημοσ.

Τι θελεις να σχεδιασεις?Δεν θα βρεις κατι δωρεαν με τις δυνατοτητες του autocad, αλλα αν αυτα που θελεις να σχεδιασεις δεν απαιτουν autocad, θα βρουμε ακρη.

Δημοσ.

Θέλω να σχεδιάζω 3D αντικείμενα ερασιτεχνικά έτσι να δοκιμάσω.Θέλω να σχεδιάζω οτιδήποτε απο σπίτια ως δέντρα, αμάξια (όσο μπορώ τουλάχιστον) αλλά τρισδιάστατα σαν κάτι βίντεο που είδα και εφτιαχνε ένα σπίτι με τόιχους, πόμολα στις πόρτες κτλ. 4500 ευρώ πάντως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ να δωσω.

• Moderators
Δημοσ.

Θέλω να σχεδιάζω 3D αντικείμενα ερασιτεχνικά έτσι να δοκιμάσω.Θέλω να σχεδιάζω οτιδήποτε απο σπίτια ως δέντρα, αμάξια (όσο μπορώ τουλάχιστον) αλλά τρισδιάστατα σαν κάτι βίντεο που είδα και εφτιαχνε ένα σπίτι με τόιχους, πόμολα στις πόρτες κτλ. 4500 ευρώ πάντως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ να δωσω.

Aφου μιλαμε για κατι ερασιτεχνικο ριξε μια ματια στο sketchup (το οποιο ανετα μπορει να εξελιχθει σε επαγγελματικη δουλεια)

Το blender που αναφερθηκε αξιζει σιγουρα (ετοιμασου για αρκετο διαβασμα αν το ξεκινησεις κ μια μικρη δυσκολια στην προσαρμογη αν εχεις δουλεψει αρκετα με 3dmax)

Δημοσ.

αν θες υπάρχει και το maya υπάρχουν και πολλά βιβλία για το θέμα άλλα θέλει πολύ διάβασμα εγω είχα ασχοληθεί πιο παλιά και πήρα το βιβλίο 3dsMax6 κάλο ήταν :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

αν θες υπάρχει και το maya

Υποθετω πως αν δεν θελει να δωσει τα x χιλιαρικα για το autocad, μαλλον δεν θα τα δωσει και για το mayarolleyes.gif

• Moderators
Δημοσ.

μπορεί να το βρει πειραγμένο :rolleyes:

Οπως και το autocad. Aλλα δεν ζητησε κατι τετοιο αν προσεξες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...