kenmitsakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 πιο προγραμμα μου κανει για να μετατρεψω μια φωτογραφια σε PNG και με αναλυση 320χ320; ευχαριστω πολυ.
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 free image convert and resize νομίζω θα κάνει τη δουλειά που θες. Αλλά η φωτογραφία που έχεις σε τι φορμάτ είναι;
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 IrfanView τα κάνει όλα και συμφέρει. offtopic: Απορία περί Irfanview. Μπορεί να κάνει μαζική αλλαγή μεγέθους σε png εικόνες με διαφάνεια, ΑΛΛΑ να κρατήσει τη διαφάνεια;
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 offtopic: Απορία περί Irfanview. Μπορεί να κάνει μαζική αλλαγή μεγέθους σε png εικόνες με διαφάνεια, ΑΛΛΑ να κρατήσει τη διαφάνεια; Ναι,απλά πρέπει να προσέξεις λίγο της ρυθμίσεις,αν μπεις στο Βatch conversion και διαλέξεις png σαν έξοδο από δίπλα ακριβώς έχει κουμπί Options το πατάς και έχει Save Transparent Color που δεν το έχει ενεργοποιημένο σαν προεπιλογή.
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ok το δοκιμάζω αν και σε μαζικά resize μου έκανε νερά. Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ναι,είναι λίγο δύσχρηστο, πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ μην κάνεις καμιά βλακεία.
karmen1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ναι,είναι λίγο δύσχρηστο, πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ μην κάνεις καμιά βλακεία. Το έχω καταλάβει και για μαζικό resize χρησιμοποιώ το παραπάνω που έδωσα. Πολύ πιο εύκολο και πάρα πολύ γρήγορο. Πάντως thanks again πάω για test drive
kenmitsakos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 free image convert and resize νομίζω θα κάνει τη δουλειά που θες. Αλλά η φωτογραφία που έχεις σε τι φορμάτ είναι; οκ εμειναπολυ ευχαριστημενος απο αυτο ευχαριστω ολους σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.