Omega601 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδιά! Θέλω να συνδέσω δυο κτήρια με wireless Ουσιαστικά έχουμε το ένα κτήριο που Έχει σύνδεση στο Ίντερνετ στον 3ο όροφο και θελω να το στειλω με wireless σε ενα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο του απέναντι κτηρίου... Η απόσταση είναι περίπου 20-30 μέτρα και έχω οπτική επαφή. Τι θα χρειαστώ για να το κάνω αυτο; Πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιου είδους εξωτερική κεραία; Και τι τύπου; Θα πρέπει να είναι κατευθυνόμενο το σήμα; Κεραία που να κοιτάει το σημείο που Θέλω να το στείλω; Η μπορώ να βάλω κάποια που δεν Έχει σημασία σε ποια κατεύθυνση θα κοιτάει; Και τέλος Χρειάζομαι κάτι ιδιαίτερο για τη λήψη; Η μπορώ να βολευτω με οποιαδήποτε wireless κάρτα δικτύου; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν απαντήσεις Σαν πιάτο;
jeconom Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Νομίζω ότι η απόσταση είναι οριακή, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις με το router στο ένα κτήριο και ένα laptop ή κάποιο δανεικό access point στο άλλο. Δεν νομίζω ότι μια τηλεσκοπική κεραία είναι απαραίτητη, μάλλον κάτι τέτοιο θα αρκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.