vampirion Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 θα θελα να μου προτεινετε ενα καλο usb headset για gaming ισως κ για skype Καποιες φορες. προτασεις μονο για Usb headset ομως επειδη το pc μου εχει προβλημα με τα αλλα.διαθετω μεχρι 40ευρω, το χρειαζομαι κυριως για ventrillo. περιμενω τις προτασεις σας
LuNaTiC Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Senheizer .... όποιο μοντέλο είναι κοντά στην τσέπη σου με 40 ευρώ κάπως δύσκολο όμως Γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι πιό καλό γιατί τα απλά θα σου χαλάνε συνέχεια σε βάθος χρόνου πληρώνεις πιο πολλά !
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Τα ασύρματα λένε τίποτα ή υποφέρουν από παράσιτα ανεξαρτήτως τιμής; Δεν αναφέρομαι σε gaming headset απαραίτητα..
venumis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Lifechat 3000 απο την Microsoft.. Σε οσους τα προτεινα και τα αγόρασαν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.. Τα εχω κ εγω και τα σπάνε και σε καθαρότητα μικροφώνου ετσι οπως σε ακούνε οι άλλοι αλλά και σε ποιότητα ήχου.. Θα τα ευχαριστηθείς πάρα πολυ στο gaming. Link Κάπου στα 32€ θα τα βρεις.
GIORGIO 46 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Επισης ενα Headset που αξιζει ειναι το Logitech G330 το οποιο ειναι και ανετο πραγμα πολυ σημαντικο εαν καθεσαι αρκετες ωρες στο pc και εαν παιζεις Games.Η τιμη του ξεκιναει απο τα 38E
vampirion Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 τελικα πηρα αυτο της Microsoft..μου φανηκε καλο κ σε καλη τιμη κιολας..το περιμενω πακετο μαζι με το νεο μου κουτι ευχαριστω για τις προτασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.