kage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ρωτησε την τοτε γιατι τα τελη κυκλοφοριας δεν μπαινουν στην εφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Με όλο το σεβασμό ρε φίλε...αλλά για να φας 700ευρώ σημαίνει πως το μηχάνιμα βάρεσε κόκκινο... Έχω φάει κλήση για αλκοτεστ αλλά πλήρωσα 100ευρώ για το 2ο στάδιο... Εσύ μιλάμε είσουνα τύφλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 κ εγω ειχα φαει 200 ευρο αλλα ειχα πιει αρκετα θαλεγα(2 ποτα κ 3-4σφηνακια) φανταζομαι τι ηπιες εσυ κ εφαγες 700.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 επισης αν και λιγο off topic αλλα θα το αναφερω.πριν κανα διμηνο ενα ατομο οδηγησε μηχανη και ηταν λιγο τυφλα εφαγε μια ωραια τουμπα και τωρα αναπηρος απο τον θωρακα και κατω.αυτο τα λεει ολα .δεν εχω κατι αλλο να σχολιασω.fuck την κληση fuck everything.η ζωη σου το βασικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 επισης αν και λιγο off topic αλλα θα το αναφερω.πριν κανα διμηνο ενα ατομο οδηγησε μηχανη και ηταν λιγο τυφλα εφαγε μια ωραια τουμπα και τωρα αναπηρος απο τον θωρακα και κατω.αυτο τα λεει ολα .δεν εχω κατι αλλο να σχολιασω.fuck την κληση fuck everything.η ζωη σου το βασικο. ...και ακόμη πιό βασικό, η δική μου που δεν έπινα και ήρθε πάνω μου. Του καθενός σε αυτήν τη θέση δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 σωστοςςςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.