Προς το περιεχόμενο

Κλήση τροχαιας 700 ευρω...

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασσικο προβλημα αυτο το καλιμπραρισμα! Και η πλακα ειναι οτι μπορει να την πατησει καποιος που οντως δεν εχει πιει ή και να φυγει καποιος που ΕΧΕΙ πιει.

Αραγε το καλιμπραρισμα πως να γινεται ? Φυσαει ενας που δεν εχει πιει και ενας που εχει χασει το μετρημα ?

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κλασσικο προβλημα αυτο το καλιμπραρισμα! Και η πλακα ειναι οτι μπορει να την πατησει καποιος που οντως δεν εχει πιει ή και να φυγει καποιος που ΕΧΕΙ πιει.

Αραγε το καλιμπραρισμα πως να γινεται ? Φυσαει ενας που δεν εχει πιει και ενας που εχει χασει το μετρημα ?

Γίνεται εργαστηριακά σε συγκεκριμένο διάλυμα αλκοόλης και νερού (έτσι ακούστηκε). Αλλά σε περίπτωση εσφαλμένης διάγνωσης μέθης μπορείς να το αμφισβητήσεις αυτό επιτόπου κ να σε πάνε για αιματολογική όπου εκεί δεν υπάρχουν μαλακίες.

Δημοσ.

Ναι , και λες στο στρουμφ, "κανεις λαθος δεν εχω πιει τοσο" και σου λεει

ME ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΣ? κατεβα να σε ψαξω απο πανω μεχρι κατω
:confused: :P
Δημοσ.

Κοίτα αν θες να βρείς το δίκιο σου πρέπει να το παλαίψεις. Αν είναι να είμαστε ηττοπαθείς θα κάνουν συνεχώς του κεφαλιού τους.

Δημοσ.

Οπως εσυ πινεις και χεστηκες για τις συνεπειες της οδηγησης με αλκοολ ετσι και το κρατος χεστηκε για σενα και την υγεια σου.

Εμενα γιατι μου ακουγεται δικαιη αυτη η σχεση κρατους-πολιτη;

Ή θα ηταν προτιμοτερο ο πολιτης να χεστηκε για το κρατος και το ρκατος να ενδιαφερεται γιαυτον και να τον αγαπαει;

στο κρατος κανει κακο στα οικονομικα του αν μεινεις αναπηρος ή σε νοσοκομειο για χ μερες.Αν πας μια και εξω το αντιθετο(γλυτωνει συνταξη,επιδωματα,εξοδα νοσηλειας κτλ.).

Οποτε ακομη και με το παραπανω δεν τους ενδιαφερει το τι γινεται...

αυτος που δεν εχει να πληρωσει δεν θα πληρωσει οπως και να χει ακομη και να παρουν το διπλωμα 1 χρονο...οποτε παλι εναντιων τους ειναι τα μεγαλα προστιμα.Γενικα οσο περνανε τα χρονια ειναι φανεροτερο οτι υπαρχει μια χαζομαρα σε ολους..

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=68655&catid=3

https://lh5.googleusercontent.com/-Kxwo9-hKKxo/TYDiluluAXI/AAAAAAAAiRU/WQOEOpAIFyY/s1600/tromaktiko.jpg(αυξησεις στα προστιμα :P )

-------------------

απο παλιοτερο ποστ

<<ποσοι δημοσιοι υπαλληλοι υπαρχουν?~700χιλ.

οι 200χιλ να ναι ασφαλιτες,αστυνομοι,ειδικοι φρουροι κτλ?ποσοι προισταμενοι,διοικητες,δημαρχοι κτλ υπαρχουν να πουμε 3χιλ?

να πουμε και για υποχρεωσεις που τυχον εχουν σε αυτη την χωρα κανα μυριο ατομα ακομη...

να βαλουμε και καμμια 50χιλ δημοτικη αστυνομια...

να βαλουμε και κατοικους σε ολα τα χωρια που σιγα να μην φανε κλησεις..

ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?εχει μεινει κανεις χωρις διπλωμα αδεια?

εχετε ιδεα ποσες μερες σου παιρνουν διπλωμα για χρηση κινητου περα απο 100ε?

οι αλλεςχωρες ειναι τριτοκοσμικες ή η Ελλαδα θελει το καλο μας?

τα προστιμα ειναι υπερβολικα σε μια χωρα που ο βασικος ειναι 520-700ε!!!

εννοειτε πως κανεις δεν πληρωνει και γι αυτο θα κανουν και εκπτωσεις..

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=0&artid=1211872&pg=1

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=172724

ολα αυτα τα λεφτα απο κλησεις πανε στον δημο?πως διαολο γινετε και μια ζωη οι δημοι μπαινουν μεσα...ε στην χωρα που ο απατεωνας την βγαζει καθαρη παντα υπαρχουν "παραθυρακια" αλλα για αυτους που ειναι στα κολπα...

Αρα μαλλον θα πρεπει να αισθανεσε και μαλκας αν φας κληση...

για τους διοικητες αλλα και τα πιτσιρικια που πλεον βγαινουν μονα τους για κλησεις δεν θα γραψω τιποτα.

Δημοσ.

Οι κλήσεις και τα πρόστιμα πέφτουν για κάποιο λόγο. Αν ο λόγος αυτός εκμηδενιστεί δεν υπάρχει η ανάγκη να τα πληρώσεις. Το αν είναι δίκαια ή όχι,ή εισπρακτικά ή του σατανά, ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ βλέπω ότι παρόλο είναι τσουχτερά οι περισσότεροι συνεχίζουν κ παρανομούν. Μην κάνετε παρανομίες αν σας χαλάνε τα πρόστιμα. Ακόμα και "δικαιολογημένες" παρανομίες για την προσωπική σας διευκόλυνση. Γιατί η προσωπική σας διευκόλυνση γίνεται αυτόματα η προσωπική δυσχέρια κάποιου άλλου. Αυτά.

Δημοσ.

οι 200χιλ να ναι ασφαλιτες,αστυνομοι,ειδικοι φρουροι κτλ

Δε τα λές καλα. Ειναι 50.000 ατομα ολοι αυτοι που αναφερεις.

εχετε ιδεα ποσες μερες σου παιρνουν διπλωμα για χρηση κινητου περα απο 100ε?

Οποιος ξερει τι του γινεται,ξερει. 1 μηνα.

εννοειτε πως κανεις δεν πληρωνει και γι αυτο θα κανουν και εκπτωσεις..

Noμιζεις οτι πλεον σε ρωτανε αν θες να πληρωσεις; απλα αν δεν πληρωσεις σουρχεται το ποσο οχι μονο ολοκληρο αλλα και με αυξηση στην εφορια.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εφαγα κληση από την τροχαια σε αλκοτέστ 700 ευρω εχθες το βράδυ στη κουμουνδούρου και μου πηραν το διπλωμα για 3 μηνες. Αν δεν πληρωσω την κλήση (δότι δεν τα έχω) τι λετε να γίνει; Ο μπατσος εκει στο μπλόκο που τον ρώτησα μου ειπε να μην την πληρωσω, δε θα μου κάνουν τίποτα γιατί δε πληρώνει κανενας. Αν δε τη πληρωσω θα μπορω να παρω το δίπλωμα μου πισω μετα από τους τρεις μήνες; Θεεεεενκςςςς!!

αν αργήσεις να την πληρώσεις,η κληση παει εφορεία και αυτο θα ηταν καλο να μην συμβεί.

Οταν οδηγούμε αγαπητε,πολυ απλα δεν πίνουμε,ουτε μισο ποτηράκι γιατι ενταξει τον εαυτο σου μπορεις να τον σκοτώσεις,οι αλλοι ομως δεν σου φταίνε σε τίποτα.

Οποτε καλα να πάθεις.Υποψιν οτι οι ποντοι λογω οινοπνεύματος μένουν για κανα χρονο περίπου,οποτε αν σε ξαναπιάσουν μπορει και να το χαιρετίσεις οριστικα.

Δημοσ.

Δε τα λές καλα. Ειναι 50.000 ατομα ολοι αυτοι που αναφερεις.

Οποιος ξερει τι του γινεται,ξερει. 1 μηνα.

Noμιζεις οτι πλεον σε ρωτανε αν θες να πληρωσεις; απλα αν δεν πληρωσεις σουρχεται το ποσο οχι μονο ολοκληρο αλλα και με αυξηση στην εφορια.

dimosioiypalili.jpg

-δεν ηταν ο σκοπος να μαθουν τις μερες αλλα τις συγκριση με το τι γινεται στο εξωτερικο σε ενα απλο σημειο του κοκ

-για τις εκπτωσεις εγραφε το ποστ αλλα τοσο τους κοβει που πιο κατω εκανα pastε λινκ πως στην ουσια δεν αλλαξε τιποτα. για το 2ο αμφιβαλλω για προσαυξηση(δεν μου χει τυχει αλλα και δεν εχω διαβασει και σε κανενα σχετικο φορουμ ποστ για προσαυξησεις)

Δημοσ.

για το 2ο αμφιβαλλω για προσαυξηση(δεν μου χει τυχει αλλα και δεν εχω διαβασει και σε κανενα σχετικο φορουμ ποστ για προσαυξησεις)

Δε χρειαζεται να το διαβασεις σε φορουμ, την ξερω τη δουλεια μου ^_^

Δημοσ.

αν εισαι αστυνομικος οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να γνωριζεις το τι κανει η εφορια αν θες να πεις κατι τετοιο...

Δημοσ.

αν εισαι αστυνομικος οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να γνωριζεις το τι κανει η εφορια αν θες να πεις κατι τετοιο...

Αν ειμαι εγω αστυνομικος και η γυναικα μου στην εφορια, γινεται;

Δημοσ.

ναι οπως αν δεν εισαι μηχανολογος μηχανικος Phd δε μπορεις να αλλαξεις λαδια και φιλτρο αερα στο αμαξι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...