Προς το περιεχόμενο

Κλήση τροχαιας 700 ευρω...

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κυριως το κρατος να σου προσφερει ασφαλεια για να αλλαξουν και οι πολιτες την νοοτροπια τους(σωστους δρομους,σωστα σηματα,σωστες μπαριερες κτλ...)

Μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος με αλκοτέστ και η επιβολή αυστηρών προστίμων και ποινών. Αλλιώς είναι πολλοί (όπως βλέπεις) που αν δεν υπήρχαν αυτά δε το είχαν και σε τίποτα να οδηγούν με ένα μπουκάλι στο χέρι, ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ. :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Marba kai VitamineQ respect και στους 2 σας που τουλαχιστον βαλατε μυαλο προτου καταληξετε στον αλλο κοσμο. Το βασικο αυτο ειναι ωστε μελλοντικα να μην κινδυνεψει καποια ζωη. Μην χαλιεσαι, οι περισσοτεροι καναμε τετοιες μαλακιες εστω και αν εσενα σε γραπωσαν πρωτου παθεις κατι.

Στο θεμα, αν θες να εχεις μια φυσιολογικη σχεση με εφορια κτλ καλυτερα πανε πληρωσε να ξεμπερδευεις. Το λεω γιατι ξερω ατομα που χρωστανε στην εφορια 10 και 15 χρονια, αυτοι ειναι που αμα παρουν κλιση λενε ''ελα μωρε σιγα μην την πληρωσω''. Αλλα επειδη τωρα που το κρατος φαλιρησε , εγινε ποιο αγριο και με τους φοροφυγαδες, δεν ξερω αν αυτη η τακτικη του ''κανω τον κινεζο με την εφορια'' μπορει να συνεχισει να δουλευει.

πάντως όπως λέει και ο kage καλά θα έκανε η... "πολιτεία", αντί να γαμάει τον κόσμο (περισσότερο απ ότι τον έχει γαμήσει μέχρι τώρα) με υπέρογκα πρόστιμα,

να έσπρωχνε και τίποτα λεφτά σε δρόμους που πρέπει να κανεις ακροβατικά για να περάσεις χωρίς να σπάσεις το αμάξι/μηχανή σου και σου κάνουν τα νεύρα κρόσσια και μετά πας σαν τον Sebastien Loeb,

υποδομές, οδηγική συμπεριφορά/παιδεία, να έφτιαχνε και μια γαμημένη πιστα να ξεχαρμανιάζουμε αντί να τρέχουμε στο o.x,

να σταμάταγε το λάδωμα για την απόκτηση διπλώματος και αυτές τις γελοίες διαδικασίες οπισθογωνιας, αργής πορείας σε ευθεία γραμμή και τα περίφημα οχτάρια λες και από αυτά περιμένεις για να μάθεις να οδηγείς, και, και, και... και μετά ξύπνησα.. :-(

πάντως όπως λέει και ο kage καλά θα έκανε η... "πολιτεία", αντί να γαμάει τον κόσμο (περισσότερο απ ότι τον έχει γαμήσει μέχρι τώρα) με υπέρογκα πρόστιμα,

να έσπρωχνε και τίποτα λεφτά σε δρόμους που πρέπει να κανεις ακροβατικά για να περάσεις χωρίς να σπάσεις το αμάξι/μηχανή σου και σου κάνουν τα νεύρα κρόσσια και μετά πας σαν τον Sebastien Loeb,

υποδομές, οδηγική συμπεριφορά/παιδεία, να έφτιαχνε και μια γαμημένη πιστα να ξεχαρμανιάζουμε αντί να τρέχουμε στο o.x,

να σταμάταγε το λάδωμα για την απόκτηση διπλώματος και αυτές τις γελοίες διαδικασίες οπισθογωνιας, αργής πορείας σε ευθεία γραμμή και τα περίφημα οχτάρια λες και από αυτά περιμένεις για να μάθεις να οδηγείς, και, και, και... και μετά ξύπνησα.. :-(

Υποτιθεται οτι εκει πανε τα λεφτα απο τα προστιμα.

Ως κατικος αθηνων ειμαι σιγουρος οτι δε πανε εκει

Μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος με αλκοτέστ και η επιβολή αυστηρών προστίμων και ποινών. Αλλιώς είναι πολλοί (όπως βλέπεις) που αν δεν υπήρχαν αυτά δε το είχαν και σε τίποτα να οδηγούν με ένα μπουκάλι στο χέρι, ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ. :-(

επειδη και απο τις 2 μεριες(κρατος-λαος) γινονται τα μισα πραγματα εχουμε την σημερινη κατασταση...

με ημιμετρα δεν κανεις τιποτα.Ριζικες αλλαγες δεν αφηνει το συστημα να γινει και τελος το παραμυθι.

Θα το ξαναπω ειμαστε μια χωρα που λαμογια και παρανομοι εχουν την καλυτερη ζωη

Υποτιθεται οτι εκει πανε τα λεφτα απο τα προστιμα.

Ως κατικος αθηνων ειμαι σιγουρος οτι δε πανε εκει

και εγώ που περνάω κάθε μέρα από Iερά Oδό, Σπύρου Πάτση και Kων/πόλεως

και κάνω κάθε μέρα πατιναζ με τη μηχανή έχω δυστυχώς ακριβώς την ίδια άποψη...

το μονο καλο ότι έχω γίνει εξπερ στο drift!

πάντως αφού καταφέρνουμε και μένουμε (σχεδόν πάντα) όρθιοι σε αυτούς τους δρόμους μας αξίξει ένα μπράβο,

φαντάσου να πάει έλληνας στο εξωτερικό, ο καλύτερος οδηγός!

και αν πάει και στα motogp ο Rossi την έχει πατήσει άσχημα!

Τί σχέση έχει το πόσο καλούς δρόμους έχουμε με το αν κάποιος οδηγεί πιωμένος; Δηλαδή σε άλλες χώρες που έχουν καλύτερους δρόμους δεν οδηγούν πιωμένοι ή μήπως δεν υπάρχουν ποινές; Ή αν οδηγείς πιωμένος σε τέλειους δρόμους δεν είσαι επικίνδυνος; Τελείως άσχετο...

Την ίδια κλήση έκοψαν και σε εμένα το καλοκαίρι +9 πόντους στο δίπλωμα .. Βέβαια εγώ την πλήρωσα αλλά δεν έχω πληρώσει άλλες για παρκάρισμα .. Όσον αφορά το ότι θα σου έρθουν πολλαπλάσια αυτό δε το νομίζω (το αναφέρει κάπου?) ..Έχω και απλήρωτη κλήση εδώ και 3 χρόνια και κάνω κανονικά φορολογική δήλωση ..

Τί σχέση έχει το πόσο καλούς δρόμους έχουμε με το αν κάποιος οδηγεί πιωμένος; Δηλαδή σε άλλες χώρες που έχουν καλύτερους δρόμους δεν οδηγούν πιωμένοι ή μήπως δεν υπάρχουν ποινές; Ή αν οδηγείς πιωμένος σε τέλειους δρόμους δεν είσαι επικίνδυνος; Τελείως άσχετο...

Να'ταν μονο οι μεθυσμενοι το προβλημα...

Τί σχέση έχει το πόσο καλούς δρόμους έχουμε με το αν κάποιος οδηγεί πιωμένος;

με το πιωμένος δεν νομίζω ότι έχει σχέση, αλλα πιστεύω ότι έχει με την κακή οδική συμπεριφορά.

πιστεύω είναι πάνω από όλα θέμα παιδειας αλλα και θέμα σεβασμού του κράτους προς τον πολίτη και το αντίστροφο. γιατί όταν εμενα (όχι εμενα προσωπικά, γενικά μιλάω) με γαμάς με τους δρόμους θα ανεβάσω πίεση,

θα τραβήξω ένα καντήλι στην παραλιακή φανάρι-φανάρι για να ισιώσω, θα παω και 180+ γιατί θα έχω τρελαθεί στην κίνηση και μετά θα με σταματήσεις να με γράψεις.

ενώ αν έβλεπες 5 πράγματα σωστά, ότι σε υπολογίζει ο άλλος και δεν σε έχει γραμμένο στα @@ του,

θα ήσουν και εσύ πιο σωστός απένατνι του, θα έβγαζες την ενέργεια σου σε μια πιστα την κυριακή και δεν θα χρειαζόταν να το παίξεις ιστορίας στην παραλιακή.

πολύ χοντρικά όλα αυτά, απλά για να δείξω ότι παίζει ρολο και η ψυχολογία.

και οι συνθήκες του οδικού μας δικτύου δεν βοηθάνε να είμαστε ήρεμοι!

Δηλαδή εσύ θα έπινες και θα έβγαινες πιωμένος στο δρόμο επειδή δεν είναι καλοφτιαγμένος ο δρόμος;

Για να μη σκοτώσεις το κράτος δε βγαίνεις πιωμένος να οδηγήσεις ή για να μη σκοτωθείς ή/και πάρεις στο λαιμό σου κι άλλους συμπολίτες σου;

Τί σόι συσχετισμοί είναι αυτοί...

ρε συ...

με το πιωμένος δεν νομίζω ότι έχει σχέση, αλλα πιστεύω ότι έχει με την κακή οδική συμπεριφορά.

δεν έχω καεί τόσο ώστε να πιω και να παω να πετάξω τα μυαλά μου για το κράτος

Συμφωνώ σε αυτό που λες. Απλά δε το κολλάω με το θέμα. :-)

δεν έχω καεί τόσο ώστε να πιω και να παω να πετάξω τα μυαλά μου για το κράτος

Κρίμα, το κράτος θα το ήθελε, χαχαχα! :devil:

Συμφωνώ σε αυτό που λες. Απλά δε το κολλάω με το θέμα. :-)

ναι έχεις δίκιο, δεν έχει άμεση σχέση αυτό που έγραψα με το αλκοόλ και το αρχικό θέμα,

απλά το πήγα λίγο παραπέρα σε θέματα συμπεριφοράς στο δρόμο και στο κατά ποσο αυτή η συμπεριφορά πηγάζει (και) από την κατάσταση τον δρόμων, της αυξημένης κίνησης κλπ

όλοι λίγο πολύ θα έχουμε πει "α στα διάλα" όταν έχουμε φάει 1 ώρα για να κάνουμε 100 μετρα και στην πρώτη ευκαιρία που βρήκαμε ελεύθερο δρόμο φύγαμε με κοφτές, εκεί το πήγαινα!

Κρίμα, το κράτος θα το ήθελε, χαχαχα! :devil:

άμα είναι για το καλο της ελλάδος, να την κάνω την θυσία και να το δωρίσω! :lol:

Ευχαριστώ όλους τους φιλους για τις απαντησεις τους (χιουμοριστικές ή μη, καυστικές ή όχι).

Να διευκρινήσω 2-3 πραγματακια:

1) αν πιεις ΤΡΙΑ ποτά έχεις περίπου 0,45 mg/l οινόπνευμα στο αιμα, δηλ. 700 ευρώ + 3 μήνες χωρις δίπλωμα,

2) η κλήση πληρώνεται στα ΕΛΤΑ ή στον δήμο που έγινε η παράβαση, δηλαδή έχει καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα, τα λεφτα πάνε στην παντελόνα των Δήμων / δημαρχαίων.

3) ΑΝ λειτουργούσε το Μετρό όλη τη νυχτα του Σαββάτου θα πήγαινα και θα γύρναγα με αυτό.

4) Οδηγούσα μοτοσυκλέτα χωρίς συνεπιβατη.

Όσο για τον φίλο τον Arcanaloth, έχω να πω: "Ο αναμάρτητος πρωτος τον λίθον βαλέτω..."

O κλασικός ελληνάρας που ενώ έκανε τη μαλακία πάει να βγεί από πάνω κ να τη σκαπουλάρει. ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. Οδηγάτε ΤΥΦΛΑ και μετά το παίζετε κ μάγκες :mad: :mad: :mad: Κι επειδή είπες για αναμάρτητους θα σου πετούσα όχι μόνο λίθους, αλλά ογκόλιθους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...