VitamineQ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 τα πρόστιμα για αλκοτέστ πρέπει να γίνουν πολύ πιο αυστηρά. Μια καλή λύση θα ήταν αφαίρεση διπλώματος, αλλά να πρέπει να ξαναδώσεις εξετάσεις για να το ξαναπάρεις, ενώ για πιο "γερά" ποτήρια θα έπρεπε να παίρνανε το δίπλωμα για πάντα. 1200ε πρόστιμο και 6 μήνες αφαίρεση διπλώματος η αφεντιά μου, πρόπερσι σε αλκοτέστ στη κλαυθμώνος, δευτέρα ξημερώματα. Ο μπάτσος μου είπε ότι έκανα ρεκορ βδομάδας Τώρα το πολύ να πιω μια μπύρα αν οδηγάω (για άλλο ποτό ούτε συζήτηση), και πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία να οδηγάς πιωμένος. ζήτα λεφτά απο τους δικούς σου να πληρώσεις το πρόστιμο, παραδεξου οτι είσαι τραγικός που έκανες οτι έκανες, και σκέψου τι επιπτώσεις θα είχες στη ζωή σου αν τυχών σκότωνες κάποιον λόγο πιόματος.
athlios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ο μπάτσος μου είπε ότι έκανα ρεκορ βδομάδας ΩΡΑΙΟΣ.
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 συγγνώμη για να καταλάβω, σε πιάνουν τυφλά, σου κόβουν πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος, και μετά σου λένε πάρε το αμάξι σου και φύγε? ή σε αναγκάζουν να αφήσεις το όχημα σου εκεί και να γυρίσεις σπιτι αλλιώς? οποιος πίνει και οδηγεί και πιστεύει ότι θα θιχτεί ας μη διαβάσει παρακάτω, φχαριστω πάντως τα 700 euro και οι 3 μήνες κατάσχεση διπλώματος δεν μου λένε ΤΊΠΟΤΑ! γιατί εφόσον κάποιος το έκανε μια, θα το ξανακάνει σίγουρα όσο και αν τσούξει το πρόστιμο... κατά τη γνώμη μου το αυτόφωρο και η διά παντός αφαίρεση του διπλώματος είναι η μονη λύση δεν χρωστάμε τίποτα οι υπόλοιποι να κυκλοφορούμε στους δρόμους ανάμεσα σε εν δυνάμη δολοφόνους --- εδιτ: με πρόβαλε ο VitamineQ για την αφαίρεση κτλ!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ όλους τους φιλους για τις απαντησεις τους (χιουμοριστικές ή μη, καυστικές ή όχι). Να διευκρινήσω 2-3 πραγματακια: 1) αν πιεις ΤΡΙΑ ποτά έχεις περίπου 0,45 mg/l οινόπνευμα στο αιμα, δηλ. 700 ευρώ + 3 μήνες χωρις δίπλωμα, 2) η κλήση πληρώνεται στα ΕΛΤΑ ή στον δήμο που έγινε η παράβαση, δηλαδή έχει καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα, τα λεφτα πάνε στην παντελόνα των Δήμων / δημαρχαίων. 3) ΑΝ λειτουργούσε το Μετρό όλη τη νυχτα του Σαββάτου θα πήγαινα και θα γύρναγα με αυτό. 4) Οδηγούσα μοτοσυκλέτα χωρίς συνεπιβατη. Όσο για τον φίλο τον Arcanaloth, έχω να πω: "Ο αναμάρτητος πρωτος τον λίθον βαλέτω..."
athlios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ποσα ποτα ειχες πιει ρε θηριο και γυρνουσες με την μηχανη ?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Όσο για τον φίλο τον Arcanaloth, έχω να πω: "Ο αναμάρτητος πρωτος τον λίθον βαλέτω..." Δεν εχω οδηγησει ΠΟΤΕ στην ζωη μου πιωμενος.Κ μιλαω ουτε για ΜΙΣΟ ποτηρακι κ οδηγω 11 χρονια. Συμφωνω με τον Οσκαρ παντως για την δια βιου αφαιρεση του διπλωματος σε περιπτωσεις με υψηλη καταναλωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 συγγνώμη για να καταλάβω, σε πιάνουν τυφλά, σου κόβουν πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος, και μετά σου λένε πάρε το αμάξι σου και φύγε? ή σε αναγκάζουν να αφήσεις το όχημα σου εκεί και να γυρίσεις σπιτι αλλιώς? οποιος πίνει και οδηγεί και πιστεύει ότι θα θιχτεί ας μη διαβάσει παρακάτω, φχαριστω πάντως τα 700 euro και οι 3 μήνες κατάσχεση διπλώματος δεν μου λένε ΤΊΠΟΤΑ! γιατί εφόσον κάποιος το έκανε μια, θα το ξανακάνει σίγουρα όσο και αν τσούξει το πρόστιμο... κατά τη γνώμη μου το αυτόφωρο και η διά παντός αφαίρεση του διπλώματος είναι η μονη λύση δεν χρωστάμε τίποτα οι υπόλοιποι να κυκλοφορούμε στους δρόμους ανάμεσα σε εν δυνάμη δολοφόνους Ημουνα με μηχανή φίλε και μου είπαν ότι πρεπει να την παρει κάποιος άλλος η να την πάρει η Τροχαια με γερανό. Τους ρωτησα μεχρι που μπορει να την παει αυτος που θα την παρει και μου ειπαν ασ την παει στο απέναντι δρόμο και μετα μπορω να την πάρω εγω και να πάω στο καλό (!!). Τηλεφώνησα σε ένα φίλο μου που έμενε εκεί κοντά, ηρθε, του έκαναν υποχρεωτικά μέτρηση, ηταν ΟΚ, την πήγαμε στο απέναντι δρόμο, την κλείδωσα εκεί, πηγα μετα σε ένα μπαρ και ήπια καμμια δεκαριά ποτα ακόμα (για να μου φύγει η στεναχωρια), γυρισα με ταριφα σπίτι και τωρα θα πάω να την πάρω.
status Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 1) αν πιεις ΤΡΙΑ ποτά έχεις περίπου 0,45 mg/l οινόπνευμα στο αιμα, δηλ. 700 ευρώ + 3 μήνες χωρις δίπλωμα, Τόσο χρειάζεται για να γίνεις επικίνδυνος για εσένα και τους συνανθρώπους σου. 2) η κλήση πληρώνεται στα ΕΛΤΑ ή στον δήμο που έγινε η παράβαση, δηλαδή έχει καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα, τα λεφτα πάνε στην παντελόνα των Δήμων / δημαρχαίων. Δεν έχει να κάνει, έσφαλες, θα πληρώσεις, άσχετα με το που θα πάνε τα χρήματα. Ελπίζω μόνο αυτοί οι παλιοχαρακτήρες με τα μπλε να μην σου χάλασαν την διάθεση που με τόσο αλκοόλ έλουσες.;ρ 3) ΑΝ λειτουργούσε το Μετρό όλη τη νυχτα του Σαββάτου θα πήγαινα και θα γύρναγα με αυτό. Σε αυτό έχεις ένα δίκιο..Αλλά πόσοι σουρωμένοι είναι διατεθειμένοι να πάρουν μετρό; 4) Οδηγούσα μοτοσυκλέτα χωρίς συνεπιβατη. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν η μηχανή και χωρίς οδηγό. Όσο για τον φίλο τον Arcanaloth, έχω να πω: "Ο αναμάρτητος πρωτος τον λίθον βαλέτω..." Έλα, βρήκα πέτρα, στήσου :Ρ
PCharon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 1) Δεν είναι λίγα τρία ποτά. Υπάρχει συνέπεια στον οργανισμό ακόμα και με ένα. 2) Παρ'όλα αυτά προτείνω να το πληρώσεις σύντομα για να δώσεις τα μισά και να ησυχάσεις. Αν όντως περνάει το χρέος στην εφορία όπως λένε, τότε δεν είναι καλή εποχή να τα βάλεις με το κράτος, χα. 3) Κι επειδή δε λειτουργούσε και πήρες μηχανή, μήπως δεν έπρεπε να πιεις 3 ποτά αλλά 1; Δεν είναι δικαιολογία αυτό, προφανώς. 4) Και ποδήλατο να οδηγούσες, αν σου φύγει το ποδήλατο και τρομάξεις κάποιον άλλο χρήστη της οδού μπορεί να του κάνεις ζημιά. Εγώ είμαι αναμάρτητος, δε πίνω στάλα πριν οδηγήσω. Τη πέτρα πού να τη στείλω;
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ρε συ marba τι 2 τι 3 τι 4, από την στιγμή που έχεις πιει και έχεις χάσει ποσοστό από την ικανότητα να οδηγήσεις σωστά και θέτεις σε κίνδυνο την σωματική σου ακεραιότητα αλλα και των άλλων τι νόημα έχουν τα νούμερα? ούτε εγώ συμφωνώ με την λογική που έχει ο κοκ και τα μεγάλα πρόστιμα, αλλα σε περιπτώσεις μέθης και παραβίασης ερυθρού σηματοδότη μονο κάπως έτσι θα σωθεί η κατάσταση. καλά ρε αθεόφοβε και εσύ, με μηχανή??? και υποτίθεται ότι εμείς με τις μηχανές είμαστε κάπως πιο συνειδητοποιημένοι σε αυτά τα θέματα σε σχέση με τους άλλους που οδηγούν τα κουτιά. anyway, αγρατζούνιστος σου εύχομαι φιλε
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ποσα ποτα ειχες πιει ρε θηριο και γυρνουσες με την μηχανη ? ΤΡΙΑ ρούμια με πάγο είχα πιει φίλε μου. Μετά το συμβάν όμως ήπια καμμιά δεκαριά και με ανέβασε ο ταρίφας στο σπίτι! (χικ) Πάντως ΑΝ δούλευε το ΜΕΤΡΟ / ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ δε θα κατέβαινα ποτέ κέντρο να πιω με δικό μου όχημα. ΠΡΟΤΑΣΗ Τα λεφτά από τις κλήσεις να τα δίνουν στο ΜΕΤΡΟ / ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, με την προυπόθεση ότι θα δουλεύουν όλο το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου. Τότε δε θα υπάρχει δικαιολογία για να κατέβεις στο κέντρο να πιεις με το δικό σου όχημα.
kage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 παρε τηλ.και ρωτα αν θα μπορεις να παρεις το διπλωμα χωρις να πληρωσεις.(νομιζω οχι) παντως σε μια χωρα που πτωχευει σιγα σιγα και εχει βασικο μισθο 500-700ε σιγουρα ενα προστιμο 700-2000ε ειναι σιγουρο οτι δεν θα πληρωθει...το ξερουν και οι ιδιοι.τωρα απλα παιζουν με τα στατιστικα δηλ.επιβεβαιωσαμε 1μυριο παραβασεις,χ για ζωνες,κρανος,αλκοτεστ κτλ... κατα 90% δεν θα χει προσαυξησεις στο μελλον η κληση σου. αυτο που θα πρεπει να αλλαξει ειναι η παιδεια γυρω απο οδικη συμπεριφορα και κυριως το κρατος να σου προσφερει ασφαλεια για να αλλαξουν και οι πολιτες την νοοτροπια τους(σωστους δρομους,σωστα σηματα,σωστες μπαριερες κτλ...) υ.γ. αυτοφωρο δεν ειναι τιποτα αλλο απο τα περασεις λιγες ωρες σε αστυνομικο τμημα μεχρι να σας πανε την επομενη μερα στο δικαστηριο να σας πουν ποσα λεφτα εξτρα πρεπει να δωσετε.(εν ολιγης ταλαιπωρια για να βαζουν μυαλο μερικοι απο αυτους)
bluesattack Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 παρε τηλ.και ρωτα αν θα μπορεις να παρεις το διπλωμα χωρις να πληρωσεις.(νομιζω οχι) παντως σε μια χωρα που πτωχευει σιγα σιγα και εχει βασικο μισθο 500-700ε σιγουρα ενα προστιμο 700-2000ε ειναι σιγουρο οτι δεν θα πληρωθει...το ξερουν και οι ιδιοι.τωρα απλα παιζουν με τα στατιστικα δηλ.επιβεβαιωσαμε 1μυριο παραβασεις,χ για ζωνες,κρανος,αλκοτεστ κτλ... Καλα σιγουρα.Κατσε να ερθει το μπουγιουρντι.. Και καλα θα κανει.Λιγα ειναι τα 700 ...
Tilemaxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ας τα λουστείς τώρα. Ασυνείδητοι σαν και εσένα παίρνουν στον λαιμό τους κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμο.
tarantules Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.