Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Καλημερα παιδια, εφαγα κληση από την τροχαια σε αλκοτέστ 700 ευρω εχθες το βράδυ στη κουμουνδούρου και μου πηραν το διπλωμα για 3 μηνες. Αν δεν πληρωσω την κλήση (δότι δεν τα έχω) τι λετε να γίνει; Ο μπατσος εκει στο μπλόκο που τον ρώτησα μου ειπε να μην την πληρωσω, δε θα μου κάνουν τίποτα γιατί δε πληρώνει κανενας. Αν δε τη πληρωσω θα μπορω να παρω το δίπλωμα μου πισω μετα από τους τρεις μήνες; Θεεεεενκςςςς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 από ότι ξέρω, σε καναδυοτρία χρόνια θα την πληρώσεις στο πολλαπλάσιο. Και νομίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρος, ότι δεν θα μπορείς να πάρεις ενημερότητα ως τότε. Εντός 10 ημερών πληρώνεις την μισή πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Νομιζω μετα απο ενα διαστημα εικοσαπλασιαζεται κ παει στην εφορια.Η Ελλαδα εχει το μεγαλυτερο προβλημα στην Ευρωπη με τα αυτοκινητιστικα.Μονο αμα γονατισουν τους παραβατες ΕΙΔΙΚΑ οσους οδηγουν υπο την εππηρεια αλκοολ παιζει να βελτιωθουν καπως τα πραγματα Πως την βλεπεις?Ποιες οι πιθανοτητες να ξανα οδηγησεις υπο την εππηρεια μετα την 700αρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μπα, η μόνη ριζική λύση είναι οι τροχονόμοι να πυροβολούν τους γκαζοφονιάδες ανάμεσα στα μάτια, επι τόπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεδομενου οτι σταστιστικα εκτος απο την ζωη τους μπορουν να αφαιρεσουν και αλλες ζωες,τοτε θα την εβλεπα θετικα την προταση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Κι εμένα μου έκαναν αλκοτέστ εχθές. Βέβαια το μόνο που είχα πιει ήταν μισό κουτάκι Heineken 3-4 ώρες πριν το αλκοτέστ, οπότε το μόνο που μου είπε η μπατσίνα ήταν «καλό βράδυ, ευχαριστώ». On topic... δεδομένου ότι η κλήση είναι της τροχαίας, δεν την γλυτώνεις. Με τίποτα. Εάν δε την πληρώσεις θα σου έρθει στο εκκαθαριστικό σου μετά από καιρό... στο πολλαπλάσιο. Οπότε τα δίνεις asap (που έχεις και έκπτωση) και φροντίζεις να μην ξαναοδηγήσεις πιωμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δεδομενου οτι σταστιστικα εκτος απο την ζωη τους μπορουν να αφαιρεσουν και αλλες ζωες,τοτε θα την εβλεπα θετικα την προταση σου κι εγώ θα ψήφιζα σε όλη μου την ζωή αυτόν που θα εβγαζε τέτοιον νόμο, σοβαρά μιλούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Και η βλακεία του Έλληνα συνεχίζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 ...είπε και τράβηξε κατά το δάσος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ας μην ειμαστε υπερβολικοι.Αυτο που θα εβλεπα με συμπαθεια θα ειναι συστηματικα Ψυχολογικα βασανιστηρια,κουρεμα γουλι κ δημοσια διαπομπευση,διακοπες ενα μηνα στο Νταχαου,ακροτηριασμος των κατω ακρων (για να μην φτανει το γκαζι)κ ισως αφαιρεση του ενος απο τα δυο ματια. Αλλα οχι κ να αφαιρεσουμε ζωη.Κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πάντως αυτό με το δεκαήμερο έχει πλάκα... Δε σου λένε "350 ευρώ, άμα δε τη πληρώσεις σε 10 μέρες θα διπλασιαστεί", παρά σου δίνουν την εντύπωση ότι κάνουν και σκόντο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Να πας να την πληρώσεις για να έρθεις στα ίσια σου. Για να έφαγες μία 700άρα και αφαίρεση διπλώματος σημαίνει ότι ήπιες τα κέρατα σου. Εγώ που ήμουν νηφάλιος με το αμάξι μου εχθες βράδυ στο δρόμο δε σου χρωστάω τίποτε να με στείλεις αδιάβαστο. Αν δεν τα έχεις, να μην έπινες, και μάλιστα μέρα γιορτής που όλοι οι τροχονόμοι είναι στο δρόμο, για να μην είχες τέτοιον κίνδυνο. Σορι κι όλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Αυτό για τις 10 μέρες και το πρόστιμο στο λένε, όπως επίσης το γράφει και το χαρτί (χωρίς να θυμάμαι αν ισχύει για το αλκοόλ συγκεκριμένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arcanaloth Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Να ρωτήσω κάτι τον τόπικ στάρτερ γιατί δεν γνωρίζω κανένα τέτοιο άτομο προσωπικά και μου κάνει τρομερή εντύπωση... Με ποια λογική κατεβάζεις τα άντερα σου και μετά πας και πιάνεις τιμόνι; Πιστεύεις ότι δεν ήσουν μεθυσμένος και άνετα οδηγούσες; Δεν φοβάσαι μην σκοτώσεις κανέναν; Υπερβολές πιστεύεις είναι αυτά, σιγά να μην τύχει σε σένα; Πραγματικά έχω απορία, δεν ειρωνεύομαι ή κάτι, δεν γνωρίζω κανέναν που να κατεβάζει π.χ. 5-6 ποτά και μετά να πει "άντε, ευτυχώς έχω παρκάρει και κοντά, πάμε σπίτι μας τώρα", θέλω να καταλάβω πως σκέφτονται. ΔΕΝ φοβάσαι για την ζωή σου ή την ζωή των άλλων αθώων που μπορεί να πάρεις στο λαιμό σου; Τα ΄χεις γραμμένα όλα εκείνη την στιγμή; Τί παίζει; Ακόμα και τώρα, την ώρα που δημιουργούσες αυτό το τόπικ, σκέφτηκες καθόλου ότι είναι προκλητικό το όλο θέμα ή "έλα μωρέ με τους κωλόμπατσους τώρα, τα @@ μου θα πάρουν, κάτσε να βρούμε κανάν τρόπο να γλυτώσουμε την 700άρα" ; Νιώθεις τίποτα τύψεις ας πούμε ή ότι έκανες κάτι το επικίνδυνο ή κλάιν, όλος ο κόσμος το κάνει κ'έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το πρόβλημα με το ποτό είναι ότι δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις. Ενώ μπορεί να λες ότι δε πρόκειται να οδηγήσεις αν πιεις, μετά και αφού τα έχεις κατεβάσει, το μυαλό σου δουλεύει αλλιώς. Δεν ελέγχεις τον εαυτό σου. Απλά μπαίνεις στο αμάξι και φεύγεις, χωρίς να μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι ασφαλές. Βέβαια μιλάω από θέση ασφαλείας, μιας και δεν πίνω καν... αλλά εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.