Eldrad Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Θα ήθελα να σας παρουσιάσω την νέα μου εφαρμογή για το iphone και ipod-touch, το iMarketList: Πόσες φορές θέλετε να κάνετε μια λίστα για να πάτε στο super market και κάθεστε και γράφετε το τι θέλετε να πάρετε βιαστικά σε μικρά χαρτάκια και μετά προσπαθείτε να τα αποκρυπτογραφήσετε μέσα στο super market; Πόσες φορές θέλετε να πάρετε κάποια προϊόντα αλλά δεν ξέρετε πόσα λεφτά θα χρειαστείτε τελικά για την αγορά τους και άρα πόσα χρειάζεται να έχετε απάνω σας; Το iMarketList είναι ένα application που έρχεται να λύσει κάποια από αυτά τα προβλήματα. Σας προσφέρει: - Ένα μεγάλο κατάλογο από προϊόντα, με ενδεικτικές ελληνικές τιμές, και πλήρως κατηγοριοποιημένα. - Εύκολη δημιουργία και διαχείριση λιστών αγορών. - Ορισμός "κύριας λίστας" για άμεση πρόσβαση στην λίστα που θέλετε για τις τωρινές σας αγορές. - Εύκολη επεξεργασία και δημιουργία νέου προϊόντος. - Προσθήκη περιγραφής σε προϊόν. - Προσθήκη νέων κατηγοριών για ακόμα καλύτερη κατηγοριοποίηση. iTunes link: http://itunes.apple.com/gr/app/imarketlist/id419787075?mt=8&ls=1 τιμή: 0.79€ Σχόλια για μελλοντική επέκταση λειτουργικότητας είναι ευπρόσδεκτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Καλη ιδεα Elrad,οντως τα χαρτακια κανουν παρτυ οταν παω για ψωνια. Οι ενδεικτικες τιμες αποτελουν επισης παρα πολυ καλο feature! Καλη επιτυχια απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Θα ήθελα να σας παρουσιάσω την νέα μου εφαρμογή για το iphone και ipod-touch, το iMarketList: [...] Σχόλια για μελλοντική επέκταση λειτουργικότητας είναι ευπρόσδεκτα Μόλις το αγόρασα. Συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μπράβο φίλε μου... θα το αγοράσω κι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.