logitech Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Παιδια καλησπερα πηγα να περασω τα seven σε ενα συστημα ενος φιλου και μου πεταγε το εξης μηνυμα bootmgr is mising,ενταξει λεω φτιαχνεται και τι δεν εχω δοκιμασει τι windows repair τι το fixboot σε καποια φαση μου πεταγε μπλε οθονες και στο windows repair μου κολαγε το pc μετα απο τα πολλα μπηκε καθε βοηθεια δεχτει ευχαριστω εκ των προτερων
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Παρακαλώ εκ των υστέρων. Ποια διαδικασία ακολούθησες για την εγκατάσταση; Πόσους σκληρούς έχει το σύστημα;Έχει και άλλα λειτουργικά; Αφού είναι φρέσκο install γιατί δεν δοκιμάζεις απλά να την ξανά κάνεις από την αρχή;
logitech Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 φιλεμου φοραγε τα xp sp3 μετα απο καιρο βαλαμε τα seven επανω δεν εχει αλλα λειτουργικα επανω και απο σκληρο δισκο ενα 500αρη seagate εχει επανω, πηγα να του κανω format και μου πεταγε συνεχεια bootmgr is mising του κανω windows repair και το pc κολαγε και εκανε restart λεω να του δωσω την εντολη fixboot παλι τιποτα κατι φορες πανω στην εγκατασταση πεταγε μπλε οθονη μετα του κανω clear cmos για καλο και για κακο μετα απο τα πολλα μπηκε και οταν το pc ηταν ανοιχτο εκανε restart μονοτου
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μήπως και πριν με τα xp έκαμνε τα ίδια και σε δουλεύει ο φίλος σου;Δηλαδή έχει πρόβλημα με κάποιο υλικό; Κατά την εγκατάσταση σβήσε όλα τα διαμερίσματα και κάνε πλήρες φορμάτ των δίσκο.
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Επεξεργαστές & Μητρικές. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
nikomas50 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Είχα ξεκινήσει ένα σχετικό θέμα εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/399087-ntoskrnlexe-is-missing-or-corrupt-%CF%83%CE%B5-windows-xp-64bit/ Με αυτή την εμπειρία θα πρότεινα την τοποθέτηση του σκληρού σε άλλο υπολογιστή με Windows και ανασυγκρότηση του δίσκου που παρουσιάζει το πρόβλημα ή την ανασυγκρότηση στο ίδιο μηχάνημα με τη βοήθεια κάποιου liveCD.
mindtrapper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Υπάρχει κάποιος USB δίσκος ή στικ στον υπολογιστή όταν γίνεται η εγκατάσταση;
logitech Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 sorry για το λαθος topic παιδια παιδια μπορει να σας φανει παραξενο αλλα τελικα να σας πω τι εγινε,κουβεντα στην κουβεντα του πουλησα μια καινουργια μητρικη μαζι με αλλα 2gb ram που ειχα,μετα το ξεστησα ολο το pc και το καθαρισα γιατι ειχε γεμισει ολο σκονη μετα του εκανα φορματ και ολα κομπλε ουτε restart ουτε τιποτα αλλα με προβληματιζει τι ηταν ολο αυτο μηπως η ραμ απο την σκονη (2,5 χρονια δεν ειχε καθαριστει γινοταν χαμος εκει μεσα)η ειχε καπιο προβλημα στη μητρικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.