giorgos1966 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 καλησπερα σας.παιδια εκανα κατα λαθος μια χαζομαρα πανω στην βιασυνη μου,και διεγραψα απο την καρτα μνημης της βιντεοκαμερας μου καποια αρχεια βιντεο που ειχα γραψει.υπαρχει καποιο καλο προγραμμα για την ανακτιση τους; ευχαριστω.
N0tisOO7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 1) Recuva 2) Active@ File Recovery Και τα 2 δυνατά με καλά αποτελέσματα. Δοκίμασε με το πρώτο. είναι πιο εύκολο στη χρήση.
aekoupoli Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 1) Recuva 2) Active@ File Recovery Και τα 2 δυνατά με καλά αποτελέσματα. Δοκίμασε με το πρώτο είναι πιο εύκοο στη χρήση. thanks εψαχνα κατι τετοιο
N0tisOO7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Χαχαχαχα Ξέρω ακόμη 2 αν ενδοιαφέρονται και άλλοι...
parsifal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio Software. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.