ggelhsva Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Ψάχνω να αναβαθμίσω το εργοστασιακό cd player του αυτοκινήτου μου (Seat Ibiza 2004) με ένα που να παίζει και mp3. Κάνω πολύ συχνά ταξίδια και είναι σπαστικό - και συνάμα επικίνδυνο - όταν είσαι 2-3 ώρες στο δρόμο να αλλάζεις κάθε ώρα το cd. Καθώς ψαχνόμουν, έπεσε στην αντίληψη μου πως υπάρχουν μοντέλα που έχουν ενσωματωμένο bluetooth για να μπορείς να κάνεις και να δέχεσαι κλήσεις hands-free! Εξυπακούεται, πιστεύω, πως η ποιότητα της κλήσης δεν θα είναι τόσο καλή όσο με ένα dedicated bluetooth car kit της parrot, ας πούμε, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μοντέλα με ικανοποιητική ποιότητα! Για παράδειγμα, ορισμένα μοντέλα που κοίταζα στο web έχουν bluetooth module της parrot! Έχει δοκιμάσει κανείς σας κάποιο μοντέλο? Θέλω προτάσεις γιατί φαίνεται πως είναι δύσκολο να βρω reviews online. Γενικά, αυτά που θέλω να έχει είναι: ικανοποιητική ποιότητα των κλήσεων μέσω bluetooth, usb port & aux in. Από τιμές: 150-200 Ευρώ. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.