Hamurabi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Καλησπερα παιδια. εχω εδω και καμια 10αρια μηνες το Ν97mini. Ειναι πολυ ομορφο και το παω με χιλια αλλα ισως να πεσα σε προβληματικη συσκευη και δε μουχει βγει και τοσο καλο. π.χ. οταν μιλαω στο τηλ καθε 10-20'' μου κανει διακοπες του 1 δευτερολεπτου ο ηχος. δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα ειναι σπαστικο. Αν το αλλαζα τι επιλογες θα ειχα σε κατι με παρομοιες δυνατοτητες; και τιμη οχι ακριβοτερο απαυτο. κοιταω το Νοκια Ν8 και το Νοκια C7... opinions?
Voodooman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Γρήγορα, γρήγορα, να απαντήσω πριν πλακώσουν οι android maniacs!!! Το C7 είναι ουσιαστικά το N8, χωρίς την απίστευτη κάμερά του και χωρίς HDMI θύρα. Αν λοιπόν δεν τα χρειάζεσαι αυτά, πας στο C7, που το βρίσκω και κάπως πιο συμμαζεμένο σε διαστάσεις. Από την άλλη, τα λεφτά και των δύο είναι πάρα πολλά. Αν πάρεις το C6-01 θα έχεις σχεδόν τα ίδια πράγματα (ίδιο λειτουργικό, capacitive οθόνη, καλή ποιότητα κατασκευής), με χαμηλότερων δυνατοτητων hardware. Δες το και εκείνο. Τόσα χρόνια, τόσα κινητά και ποτέ δεν είχα αγοράσει Nokia, τώρα που η Nokia ξέπεσε βρήκα και εγώ να την αγαπήσω.
fotobave Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 εχω και εγω n97mini,μηπως ειναι θεμα αναβα8μισης οι διακοπες? χμμ και τα 2 που λες ειναι ανταξια και οπως λεει και Voodooman ειναι σχεδον ιδια.. εγω σκεφτομαι να τσιμπισω το N8...
xetasa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Πήγαινε για το n8, αν σε βολεύει το μέγεθός του (προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα). Η κάμερά του...απλά φανταστική!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.